Gå til hovedinnhold

En ny tid.

Det har vært og er en tung tid, men nå skal jeg forsøke å se fremover!
Zeb har flyttet, Felix er stabil i formen og Katla er i all hovedsak frisk (bank i bordet!)!
Da bør jeg være jo fornøyd:)
Men den såre klumpen i magen tar nok tid.
Det kjennes å "miste" en nær og kjær hund, - selv om jeg har forberedt meg lenge og vet at han kommer til å få det kjempegodt!

Jeg har siden sommeren hatt langt under null i treningsmotivasjon, men forsøkte å ta litt tak i det i forrige uke. Har faktisk ikke trent spesifikt på noe som helst med hundene siden begynnelsen av august,bortsett fra litt småtteri på turer selvsagt. Det merkes tydelig, men jeg vet at det ikke tar lange stunden å få "ting på plass igjen", så det bekymrer meg ikke:)

En liten film på Katlas siste spesifikke treningsøkt i august, hvor jeg var i gang med planer og innlæring til nytt program i Freestyle:


Jeg er glad jeg fører treningslogg, for ellers hadde jeg helt sikkert glemt hvor langt vi har kommet og ikke minst hva vi faktisk har trent på... Men det har heldigvis ikke Katla, hun tilbyr atferd som om det var i går vi trente:) Takk for det jenta mi, du får meg i godt humør!

I går var det Katlas første "arbeidsdag" på kurs siden sommeren. Det taklet hun veldig fint, men hun lurte nok litt på hvorfor hun var helt alene "på jobb". Vanligvis har de vært med alle tre, men nå er det som sagt nye tider...

Felix påstår selv at han er "sprek som ei loppe", - men han kan ikke lenger få lov til å gjøre særlig mye "sprell" likevel. Kroppen hans er nok ikke enig med den klokkerene troen, og derfor må jeg hjelpe han til å styre aktivitetsnivået slik at han får en mest mulig smertefri og anfallsfri hverdag.
Det virker heldigvis som at han synes det er ganske akseptabelt, så lenge han ikke blir helt utelatt fra noe.

Jeg tok som sagt en liten treningsøkt forrige uke, mest som en test og motivasjonsbygger. Jeg kjenner at jeg nok ikke er helt "på plass" enda, men det kommer nok!:)

En liten film på Felix i en intro på det å gå foran (med target som hjelper), og test på signalet "snu):


Film på Katla i en liten test på det å gå foran (med target som hjelper):

 
Og helt ny øvelse for henne, nemlig "snu" (også med target som hjelper):
 

Jeg satser på å komme mer i gang med treninger fra neste uke, fortrinnsvis her.
Fra nyåret planlegger jeg treninger på andre steder, og det er koselig om noen andre vil være med å trene:)

Forrige helg var jeg så heldig å være med å dømme norsk mesterskap i Kreativ lydighet på Dogs4All på Lillestrøm. Dessverre var det kun 5 deltakere tilsammen i begge klasser, men det ble flott likevel. Stor gratulasjon til vinnerne dette året og lykke til videre!

Her er mine dommerkolleger Nina Haaland og Karolina Petersson:


Her er vinneren i Heelwork to music, Eva Byrkeland:


Og vinneren i Freestyle, Marianne Aas:


Jeg vil også takke arrangører og alle hjelpere som gjorde en super jobb med hele arrangementet!
Hva skulle vi vel gjort uten dere...???

Neste år er det for øvrig Nordisk Mesterskap i Kreativ lydighet på Dogs4All på Lillestrøm, den 14. - 15. November 2014, - så sett gjerne av datoen allerede nå for å komme å se på!
Det kommer til å bli superflott!

Da har jeg skriblet ned litt om "ståa" her i huset.
Lider bestemt av "bloggtørke" også, - og registrerer at jeg ikke er den eneste. Det begynner kanskje å bli litt umoderne med blogger etterhvert...?
Uansett,  jeg ønsker alle en strålende uke!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.