Gå til hovedinnhold

Jøje meg, det er vær!

I går startet jeg med teorikveld for andre gruppe med valpekurs. Det var en veldig trivelig, ny og spennende gjeng som jeg gleder meg til å bli mer kjent med:)
Det er bare forskjellige raser representert på valpekurset. Kjempekos og spennende!


Rett etter teorien var det Rally - kurs, så da var det bare å kle på seg som best det gikk og å gå ut i været.
For vær, det var det! Jøje meg, snakk om å blåse ekorn og kanoner...! Været var faktisk så kraftig at jeg lurte i mitt stille sinn på om det i det hele tatt kom til å komme noen på kveldens kurs...
Men se, det gjorde det!:) Og da kan man jo ikke bli annet enn både glad og engasjert!

Deltakerne gjorde en strålende innsats i været, og viste igjen at det er eiernes innsats det kommer an på, - om hvorvidt hundene vil "være med" eller ikke!
Alle hundene var superengasjerte og brydde seg knapt om været, og jeg synes det var stooor fremgang i dag!
Flinke folk, er dere!:) Jobb fortsatt sånn som dere gjør nå, og jeg vedder på at dere blir "skumle konkurrenter" på fremtidige Rally - konkurranser!

I kveld er det grunnkurs og deretter agilitykurs på programmet. På tross av at det er vær i dag også, så gleder jeg meg:) Håper at jeg klarer å motivere deltakerne i været også, slik at de får en trivelig kveld!


Til helgen skal Anniken holde videregående kurs i agility her.
Dersom det er bedre vær enn akkurat nå, så kommer jeg til å invitere til trening på lørdags kveld etter kurset, ca kl. 18.00. Da står det i tilfelle Rally - og freestyle trening "på programmet".
Velkommen til deg, - og fint om du gir meg beskjed om du vil komme først, på tlf: 97 16 66 36.


Ha en strålende dag i været!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.