onsdag 7. september 2011

Jøje meg, det er vær!

I går startet jeg med teorikveld for andre gruppe med valpekurs. Det var en veldig trivelig, ny og spennende gjeng som jeg gleder meg til å bli mer kjent med:)
Det er bare forskjellige raser representert på valpekurset. Kjempekos og spennende!


Rett etter teorien var det Rally - kurs, så da var det bare å kle på seg som best det gikk og å gå ut i været.
For vær, det var det! Jøje meg, snakk om å blåse ekorn og kanoner...! Været var faktisk så kraftig at jeg lurte i mitt stille sinn på om det i det hele tatt kom til å komme noen på kveldens kurs...
Men se, det gjorde det!:) Og da kan man jo ikke bli annet enn både glad og engasjert!

Deltakerne gjorde en strålende innsats i været, og viste igjen at det er eiernes innsats det kommer an på, - om hvorvidt hundene vil "være med" eller ikke!
Alle hundene var superengasjerte og brydde seg knapt om været, og jeg synes det var stooor fremgang i dag!
Flinke folk, er dere!:) Jobb fortsatt sånn som dere gjør nå, og jeg vedder på at dere blir "skumle konkurrenter" på fremtidige Rally - konkurranser!

I kveld er det grunnkurs og deretter agilitykurs på programmet. På tross av at det er vær i dag også, så gleder jeg meg:) Håper at jeg klarer å motivere deltakerne i været også, slik at de får en trivelig kveld!


Til helgen skal Anniken holde videregående kurs i agility her.
Dersom det er bedre vær enn akkurat nå, så kommer jeg til å invitere til trening på lørdags kveld etter kurset, ca kl. 18.00. Da står det i tilfelle Rally - og freestyle trening "på programmet".
Velkommen til deg, - og fint om du gir meg beskjed om du vil komme først, på tlf: 97 16 66 36.


Ha en strålende dag i været!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

April

ÅRETS FØRSTE KREATIVE STEVNE Mars ble avsluttet med at jeg var med på å arrangere Kreativt stevne i Drammen.  Jeg var også speaker fo...