Gå til hovedinnhold

Nye bilder!

Ja, nå blir det ofte oppdatert, men jeg lover ikke at det fortsetter sånn i sommer, altså!

Her er flotte bilder fra Merete, og takk for de!Ja, da tenker jeg det blir avslutningen fra Frida - kurset for i år:)

Neste prosjekt på Råde Hundeskoles agenda er Thomas Stokkes shapingkurs i august, og deretter ikke å forglemme Lydighetskurset for konkurranseinteresserte som holdes her den første helgen i september med Anne Lise Ytreberg som instruktør. Påmeldingsfristen til lydighetskurset går ut 29. juli, til opplysning.

Til slutt i dag vil jeg gjerne få rette en takk til alle dere som ønsker å utvikle dere som hundetrenere og samtidig ha det gøy med hundene deres: tusen takk for at dere velger Råde Hundeskole!
Det at dere viser interesse og også anbefaler hundeskolen videre er veldig oppmuntrende og motiverende for mitt målrettede arbeid med å kunne tilby den beste kompetansen inne flere hundesporter!

Mitt aller største ønske er at så mange hunder som mulig (og deres eiere) skal få en innholdsrik og trivelig hverdag, -basert på respekt og forståelse for det enkelte individ!
Derfor er det også så viktig for meg å leie inn instruktører som hele tiden velger å jobbe med positive metoder basert på kompetanse og erfaring. Instruktører som også hele tiden søker å utvikle seg!

Tusen takk og ha en riktig god helg!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.