fredag 8. juli 2011

Nye bilder!

Ja, nå blir det ofte oppdatert, men jeg lover ikke at det fortsetter sånn i sommer, altså!

Her er flotte bilder fra Merete, og takk for de!Ja, da tenker jeg det blir avslutningen fra Frida - kurset for i år:)

Neste prosjekt på Råde Hundeskoles agenda er Thomas Stokkes shapingkurs i august, og deretter ikke å forglemme Lydighetskurset for konkurranseinteresserte som holdes her den første helgen i september med Anne Lise Ytreberg som instruktør. Påmeldingsfristen til lydighetskurset går ut 29. juli, til opplysning.

Til slutt i dag vil jeg gjerne få rette en takk til alle dere som ønsker å utvikle dere som hundetrenere og samtidig ha det gøy med hundene deres: tusen takk for at dere velger Råde Hundeskole!
Det at dere viser interesse og også anbefaler hundeskolen videre er veldig oppmuntrende og motiverende for mitt målrettede arbeid med å kunne tilby den beste kompetansen inne flere hundesporter!

Mitt aller største ønske er at så mange hunder som mulig (og deres eiere) skal få en innholdsrik og trivelig hverdag, -basert på respekt og forståelse for det enkelte individ!
Derfor er det også så viktig for meg å leie inn instruktører som hele tiden velger å jobbe med positive metoder basert på kompetanse og erfaring. Instruktører som også hele tiden søker å utvikle seg!

Tusen takk og ha en riktig god helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

April

ÅRETS FØRSTE KREATIVE STEVNE Mars ble avsluttet med at jeg var med på å arrangere Kreativt stevne i Drammen.  Jeg var også speaker fo...