mandag 3. januar 2011

Oppdatert kursplan!

Da er kursplanen oppdatert, og jeg kan med glede fortelle at i tillegg til at Anne Lise Ytreberg vil holde lydighetkurs til høsten, så vil også Anniken Jensen holde både Rallykkurs og Agilitykurs her i vår og til høsten! I tillegg kommer Tomas Stokke for å holde lydighetskurs i mai, samt et kurs i Shaping i august!
Dette må da være noe for enhver smak og glede!

Sjekk gjerne om disse kursene er noe for deg, og fortell for all del om kursene til alle dine kjente &kjære som kanskje både ønsker og trenger litt ny "innput":)

Om du også vil skrive noen kommentarer på bloggen min, så gjør gjerne det. Takk til dere som allerede har gjort det! Hyggelig å få litt tilbakemelding og påminnelse om at bloggen blir lest!

Jeg kommer forøvrig til å trene i Fredrikstad sentrum et sted til torsdag, så om du vil være med, ta kontakt:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om meg

Bildet mitt
Råde, Østfold, Norway
Jeg er Carola Brusevold og driver RådeHund.no,et lite men kvalitetsbevisst hundesenter med fokus på eieropplæring i Østfold. Jeg er utdannet hundeinstruktør,hundetrener, hundefrisør,hundemassør og også fysio - og rehabiliteringsterapeut for hund. Jeg har i dag 2 Pumier og en korthårscollie, som jeg trener varierte hundesporter med. Hund kan altså trygt sies å være en del av min hverdag! Jeg skriver denne bloggen som inspirasjon for meg selv, og gjerne for deg som har interesse av å følge min hundehverdag. Om du vil ta kontakt med meg direkte, send gjerne mail på: carola@raadehund.no