Gå til hovedinnhold

Godt nytt år!

Så har vi gått over i det nye året:)
Obligatorisk burde vel være å fortelle deg om alle mine nye planer for det nye året, men det er et ordtak som jeg har funnet ganske så treffende for egen del i løpet årene, nemlig:
"if you want to make Good laugh, make plans...!"
Så derfor er min hovedplan heller å leve hver dag til fulle og glede meg over hver en fremgang og utfordring som jeg møter:)

Noen nyheter kommer imidlertid til Råde Hundeskole i løpet av året.
I juni kommer Emmy Simonsen og Frida Binette til Råde for å holde en sommerleir med tema Heelwork to music og Freestyle. Det er fremdeles noen plasser ledig på Heelwork to music - kurset med Emmy, men Freestylekurset med Frida er nå fullt.

Ann Lise Ytreberg har også sagt ja til å holde et helgekurs i lydighet første helgen i september.
Kurset retter seg mot deg som allerede er i gang med LP - konkurranser, fra klasse 2 og oppover.
Det er kun 5 plasser ledige igjen for deg som vil delta med hund, - men flere ledige observatørplasser.

Jeg holder fremdeles på med planlegging av et par spennende kurs til i løpet av året, med eksterne instruktører, - mer info kommer om det senere.

Foreløpig ønsker jeg deg et riktig godt nytt år igjen, og gleder meg til vi ses på nye treninger til året!

Kommentarer

 1. Godt nyttår!

  Jeg gleder meg til sommerleir med HTM og freestyle. Så spennende med de nye kursene som du planlegger. Gleder meg til å se om de er noe for meg og Ebbie.

  Mvh Hilde M. Eidal.

  SvarSlett
 2. Gott Nytt År til er alla! :-)
  Klem fra Marie&Aela

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.