lørdag 1. januar 2011

Godt nytt år!

Så har vi gått over i det nye året:)
Obligatorisk burde vel være å fortelle deg om alle mine nye planer for det nye året, men det er et ordtak som jeg har funnet ganske så treffende for egen del i løpet årene, nemlig:
"if you want to make Good laugh, make plans...!"
Så derfor er min hovedplan heller å leve hver dag til fulle og glede meg over hver en fremgang og utfordring som jeg møter:)

Noen nyheter kommer imidlertid til Råde Hundeskole i løpet av året.
I juni kommer Emmy Simonsen og Frida Binette til Råde for å holde en sommerleir med tema Heelwork to music og Freestyle. Det er fremdeles noen plasser ledig på Heelwork to music - kurset med Emmy, men Freestylekurset med Frida er nå fullt.

Ann Lise Ytreberg har også sagt ja til å holde et helgekurs i lydighet første helgen i september.
Kurset retter seg mot deg som allerede er i gang med LP - konkurranser, fra klasse 2 og oppover.
Det er kun 5 plasser ledige igjen for deg som vil delta med hund, - men flere ledige observatørplasser.

Jeg holder fremdeles på med planlegging av et par spennende kurs til i løpet av året, med eksterne instruktører, - mer info kommer om det senere.

Foreløpig ønsker jeg deg et riktig godt nytt år igjen, og gleder meg til vi ses på nye treninger til året!

2 kommentarer:

 1. Godt nyttår!

  Jeg gleder meg til sommerleir med HTM og freestyle. Så spennende med de nye kursene som du planlegger. Gleder meg til å se om de er noe for meg og Ebbie.

  Mvh Hilde M. Eidal.

  SvarSlett
 2. Gott Nytt År til er alla! :-)
  Klem fra Marie&Aela

  SvarSlett

Om meg

Bildet mitt
Råde, Østfold, Norway
Jeg er Carola Brusevold og driver RådeHund.no,et lite men kvalitetsbevisst hundesenter med fokus på eieropplæring i Østfold. Jeg er utdannet hundeinstruktør,hundetrener, hundefrisør,hundemassør og også fysio - og rehabiliteringsterapeut for hund. Jeg har i dag 2 Pumier og en korthårscollie, som jeg trener varierte hundesporter med. Hund kan altså trygt sies å være en del av min hverdag! Jeg skriver denne bloggen som inspirasjon for meg selv, og gjerne for deg som har interesse av å følge min hundehverdag. Om du vil ta kontakt med meg direkte, send gjerne mail på: carola@raadehund.no