Gå til hovedinnhold

Første trening i deilig hall!


I går var jeg på en skikkelig hyggelig inntrening i Mossehallen, sammen med gode treningsvenner:)
Det var Astrid med Emma, Anniken med Pønky, Jessica med Sussi, Vivi med Trym og Torild med Tess og (..?...kremt, jeg har glemt navnet på den andre kooikersnuppa...) som stilte opp i dag.
Siden vi omtrent var i samlet "freestyleflokk" i dag, så blir det ingen FS trening i dag, ble vi enige om.
Iallefall ikke med gløgg.
Til opplysning:)

Nåvel. Området av hallen som vi kunne trene i var langt større enn forventet, så det er absolutt plass til flere!
Neste innetrening er 23. januar kl. 13.00 - 14.30, så kjenn gjerne din "besøkelsestid" om du vil trene inne. Velkommen skal du være! Du behøver ikke bare ville trene freestyle, du kan også trene lydighet om du vil.
Å trene inne i en slik hall er virkelig en luksus for alle oss hundefolk, som kom igjen!

Jeg var veldig spent på hvordan treningen skulle gå i dag for egen del.
Jeg har fått trent ytterst lite de siste ukene pga helsa, - men jeg er likevel fornøyd med dagens trening!
Mange ting er det å rette på, - men det kommer nok forhåpentligvis når min egen balanse/koordinasjon og ikke minst konsentrasjon sakte (men sikkert...!) kommer tilbake:)

Dessuten er jeg veldig klar over at alle mine tre hunder mangler veldig mye å få trent innendørs der det er mye lyder og andre hunder.
Det er jo ikke lett å finne slike steder, og derfor blir det helst trening på utstillinger, - noe som ikke alltid er like enkelt å få til å bli så positivt. På utstillinger skjer det desverre mye.
Som i sommer på utstilling, da en Newfoundlender hoppet ned fra et stellebord og oppå Zeb i det vi passerte. Det var ingen koselig opplevelse for noen av oss, - og jeg har brukt mye tid på å få Zeb til å bli trygg igjen i slike omgivelser!
Vi er ikke i mål enda, men på god vei. Heldigvis er han en stødig kar, så han er ikke blitt "ødelagt", - men det kunne skjedd om han var en annen type personlighet.
Så det å få trent inne i trygge omgivelser og blandt folk som har kontroll på sine hunder, - det er luksus!

Når det gjelder Felix og gårdagens trening, så ser jeg helt klart at han er blitt i dårligere form, iallefall hva gjelder enkelte øvelser.
Det kreves nok en viss opptrening av visse muskelgrupper for å få skikkelig flyt og fart i bl.a rygging, - men det er bare å stå på og trene det vi får til:) Han gjør iallefall så godt han kan, og det er veldig positivt!

Jeg innser at også treningsøktenes lengde må økes suksessivt, for vi har ikke nok "kondis" her noen av oss.
Akkurat det kommer til å bli en utfordring slik formen min har vært i det siste. Men, men. 
"Det ornær`sæ nok...!"

Jessica var så snill å filme litt av treningen min i dag (tusen takk!), - og det er helt klart uvurderlig å se seg selv i aksjon! Jeg ser allerede mye klarere hvorfor "problemer" har dukket opp i treningssekvenser som jeg trodde var ganske "bankers", - så fra nå skal jeg bli enda mer fokusert på å få filmet treningene mine!
Jepp, Carola,- her er det mye å ta tak i..!

Her er noen bilder fra gårsdagens trening:

Torild
Astrid
Jessica
Anniken og Astrid tar en pust i bakken

Og meg med Felix, da...

Bildekvaliteten er som alltid så som så, - men det er nå det eneste kameraet jeg har:)
Ha en fortsatt god dag!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.