søndag 12. desember 2010

Første trening i deilig hall!


I går var jeg på en skikkelig hyggelig inntrening i Mossehallen, sammen med gode treningsvenner:)
Det var Astrid med Emma, Anniken med Pønky, Jessica med Sussi, Vivi med Trym og Torild med Tess og (..?...kremt, jeg har glemt navnet på den andre kooikersnuppa...) som stilte opp i dag.
Siden vi omtrent var i samlet "freestyleflokk" i dag, så blir det ingen FS trening i dag, ble vi enige om.
Iallefall ikke med gløgg.
Til opplysning:)

Nåvel. Området av hallen som vi kunne trene i var langt større enn forventet, så det er absolutt plass til flere!
Neste innetrening er 23. januar kl. 13.00 - 14.30, så kjenn gjerne din "besøkelsestid" om du vil trene inne. Velkommen skal du være! Du behøver ikke bare ville trene freestyle, du kan også trene lydighet om du vil.
Å trene inne i en slik hall er virkelig en luksus for alle oss hundefolk, som kom igjen!

Jeg var veldig spent på hvordan treningen skulle gå i dag for egen del.
Jeg har fått trent ytterst lite de siste ukene pga helsa, - men jeg er likevel fornøyd med dagens trening!
Mange ting er det å rette på, - men det kommer nok forhåpentligvis når min egen balanse/koordinasjon og ikke minst konsentrasjon sakte (men sikkert...!) kommer tilbake:)

Dessuten er jeg veldig klar over at alle mine tre hunder mangler veldig mye å få trent innendørs der det er mye lyder og andre hunder.
Det er jo ikke lett å finne slike steder, og derfor blir det helst trening på utstillinger, - noe som ikke alltid er like enkelt å få til å bli så positivt. På utstillinger skjer det desverre mye.
Som i sommer på utstilling, da en Newfoundlender hoppet ned fra et stellebord og oppå Zeb i det vi passerte. Det var ingen koselig opplevelse for noen av oss, - og jeg har brukt mye tid på å få Zeb til å bli trygg igjen i slike omgivelser!
Vi er ikke i mål enda, men på god vei. Heldigvis er han en stødig kar, så han er ikke blitt "ødelagt", - men det kunne skjedd om han var en annen type personlighet.
Så det å få trent inne i trygge omgivelser og blandt folk som har kontroll på sine hunder, - det er luksus!

Når det gjelder Felix og gårdagens trening, så ser jeg helt klart at han er blitt i dårligere form, iallefall hva gjelder enkelte øvelser.
Det kreves nok en viss opptrening av visse muskelgrupper for å få skikkelig flyt og fart i bl.a rygging, - men det er bare å stå på og trene det vi får til:) Han gjør iallefall så godt han kan, og det er veldig positivt!

Jeg innser at også treningsøktenes lengde må økes suksessivt, for vi har ikke nok "kondis" her noen av oss.
Akkurat det kommer til å bli en utfordring slik formen min har vært i det siste. Men, men. 
"Det ornær`sæ nok...!"

Jessica var så snill å filme litt av treningen min i dag (tusen takk!), - og det er helt klart uvurderlig å se seg selv i aksjon! Jeg ser allerede mye klarere hvorfor "problemer" har dukket opp i treningssekvenser som jeg trodde var ganske "bankers", - så fra nå skal jeg bli enda mer fokusert på å få filmet treningene mine!
Jepp, Carola,- her er det mye å ta tak i..!

Her er noen bilder fra gårsdagens trening:

Torild
Astrid
Jessica
Anniken og Astrid tar en pust i bakken

Og meg med Felix, da...

Bildekvaliteten er som alltid så som så, - men det er nå det eneste kameraet jeg har:)
Ha en fortsatt god dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

April

ÅRETS FØRSTE KREATIVE STEVNE Mars ble avsluttet med at jeg var med på å arrangere Kreativt stevne i Drammen.  Jeg var også speaker fo...