mandag 6. september 2010

En ny delilig uke!

Så er det en deilig mandag igjen:)
Solen skinner, formen er heldigvis oppadgående, stemmen er fremdeles rusten og doen er riktignok tett, - men pytt. Det er jo bagateller! Det er strålende høstvær og masse å glede seg til denne uken:)

Knerten...
I kveld er det valpekurs igjen, - noe jeg alltid gleder meg til.
Og jeg er som vanlig spent på hvor mye deltakerne har hatt anledning til å trene på de momenter i fokustrening som jeg gjennomgikk på første praksiskveld:)
Det er jo så viktig å la de daglige korte treningsøktene med valpen bli en koselig rutine , - og jeg håper jeg klarer å motivere alle sammen til å få til akkurat dèt!
Da blir det fremgang å spore!

Til onsdag er det grunnkurs og kurs i hverdagslydighet, og det er ikke mindre spennende å se hvordan deltakerne her utvikler seg.
Det er jo rene "tripp - trapp - tresko" å ha disse typer kurs etter hverandre, - det å få se den rivende utviklingen hos både eier og hund:) Veldig inspirierende og moro!

Til torsdag skal jeg jobbe på Aquadog igjen.
Jeg har begynnt å komme inn i rutinen nå, men føler at jeg har så voldsomt mye å lære enda før jeg er en noenlunde bra terapeut.
Det å få jobbe på Aquadog hjelper meg til å holde motivasjonen oppe, og ikke minst til å studere enda mer. For det er jo slik at det som man ikke så ofte praktiserer, - det går fort i glemmeboken.
- Og her i Østfold er det visst svært få hunder som sliter med muskler og ledd, tydeligvis ingen som trener mye fysikt belastende hundesporter (og derfor har godt av fysikalske behandlinger), - og det er slett ingen hunder som trenger rehabiliteringsbehandling etter operasjoner.
Ihvertfall ikke når det må betales for...
Hmm... Nå var jeg nok litt spydig. Men det er ikke vondt ment:)
Nåvel, "That`s life"!

Når det gjelder de øvrige hundetreningene om dagen, føler jeg meg litt som et spørsmålstegn.
Det var kun èn som møtte til søndagens trening...
Er det virkelig ingen (andre enn kursdeltaker) som trener hund om dagen eller???
Til fredag kl. 18.00 inviterer jeg igjen til en treningsøkt, fortrinnsvis freestyle.
Velkommen!

Siden jeg nettopp har vært syk, skal jeg ikke binde meg opp til flere treninger denne uken, - men jeg planlegger i det minste å starte med blodsportrening til helgen.
Vil du være med, så gi beskjed:)
Om du kjenner noen jegere, så trenger jeg rådyrskanker...!

Ha en god uke!April

ÅRETS FØRSTE KREATIVE STEVNE Mars ble avsluttet med at jeg var med på å arrangere Kreativt stevne i Drammen.  Jeg var også speaker fo...