Gå til hovedinnhold

En ny delilig uke!

Så er det en deilig mandag igjen:)
Solen skinner, formen er heldigvis oppadgående, stemmen er fremdeles rusten og doen er riktignok tett, - men pytt. Det er jo bagateller! Det er strålende høstvær og masse å glede seg til denne uken:)

Knerten...
I kveld er det valpekurs igjen, - noe jeg alltid gleder meg til.
Og jeg er som vanlig spent på hvor mye deltakerne har hatt anledning til å trene på de momenter i fokustrening som jeg gjennomgikk på første praksiskveld:)
Det er jo så viktig å la de daglige korte treningsøktene med valpen bli en koselig rutine , - og jeg håper jeg klarer å motivere alle sammen til å få til akkurat dèt!
Da blir det fremgang å spore!

Til onsdag er det grunnkurs og kurs i hverdagslydighet, og det er ikke mindre spennende å se hvordan deltakerne her utvikler seg.
Det er jo rene "tripp - trapp - tresko" å ha disse typer kurs etter hverandre, - det å få se den rivende utviklingen hos både eier og hund:) Veldig inspirierende og moro!

Til torsdag skal jeg jobbe på Aquadog igjen.
Jeg har begynnt å komme inn i rutinen nå, men føler at jeg har så voldsomt mye å lære enda før jeg er en noenlunde bra terapeut.
Det å få jobbe på Aquadog hjelper meg til å holde motivasjonen oppe, og ikke minst til å studere enda mer. For det er jo slik at det som man ikke så ofte praktiserer, - det går fort i glemmeboken.
- Og her i Østfold er det visst svært få hunder som sliter med muskler og ledd, tydeligvis ingen som trener mye fysikt belastende hundesporter (og derfor har godt av fysikalske behandlinger), - og det er slett ingen hunder som trenger rehabiliteringsbehandling etter operasjoner.
Ihvertfall ikke når det må betales for...
Hmm... Nå var jeg nok litt spydig. Men det er ikke vondt ment:)
Nåvel, "That`s life"!

Når det gjelder de øvrige hundetreningene om dagen, føler jeg meg litt som et spørsmålstegn.
Det var kun èn som møtte til søndagens trening...
Er det virkelig ingen (andre enn kursdeltaker) som trener hund om dagen eller???
Til fredag kl. 18.00 inviterer jeg igjen til en treningsøkt, fortrinnsvis freestyle.
Velkommen!

Siden jeg nettopp har vært syk, skal jeg ikke binde meg opp til flere treninger denne uken, - men jeg planlegger i det minste å starte med blodsportrening til helgen.
Vil du være med, så gi beskjed:)
Om du kjenner noen jegere, så trenger jeg rådyrskanker...!

Ha en god uke!Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.