onsdag 18. august 2010

Nyheter; Freestyleleir med Emmy Simonsen og Frida Binette!!

Da er høstens kurs fyllt opp, og jeg er fornøyd:)

Planer for neste sommer er allerede i gang, og jeg kan nå med glede meddele at både Emmy Simonsen og Frida Binette har sagt seg villig til å holde kurs her i uke 25 neste år (2011)!!!
Du som er interessert i freestyle og heelwork to music bør altså sette av uken allerede nå, for det vil være begrensede plasser! Planen er at de to damer skal undervise i hvert sitt felt under to hele dager hver, så dette kan bli superinteressant!
Priser og mer info kommer jeg tilbake til, men tar gjerne imot interessemail (uforpliktende foreløpig) allerede nå.

Utover dette minner jeg på at her er freestyletrening førstkommende søndag:) Send mail om du vil være med.

Om meg

Bildet mitt
Råde, Østfold, Norway
Jeg er Carola Brusevold og driver RådeHund.no,et lite men kvalitetsbevisst hundesenter med fokus på eieropplæring i Østfold. Jeg er utdannet hundeinstruktør,hundetrener, hundefrisør,hundemassør og også fysio - og rehabiliteringsterapeut for hund. Jeg har i dag 2 Pumier og en korthårscollie, som jeg trener varierte hundesporter med. Hund kan altså trygt sies å være en del av min hverdag! Jeg skriver denne bloggen som inspirasjon for meg selv, og gjerne for deg som har interesse av å følge min hundehverdag. Om du vil ta kontakt med meg direkte, send gjerne mail på: carola@raadehund.no