Gå til hovedinnhold

Et utstillingsmareritt!!!

I helgen stilte jeg ut Zeb på NKK - Bjerke. Resultatmessig gikk det greit, veldig bra kritikker men kun 1.pr med Hederspremie. Ikke helt det jeg hadde håpet, men....

Utstillingen var et sant mareritt. Desverre. Det var helt klart alt for mange mennesker til plassen, og derfor tilnærmet kaos.

Lørdag morgen hadde jeg heldigvis beregnet god tid, for å bruke litt tid med tilvenning og trening av Zeb før han skulle inn i ringen. Heldigvis!
Det var en sinnsyk kø.
Sto i kø i 2 timer fra Sinsenkrysset til Bjerke (og det er knappe kilometeren!).
Men jeg var jo ikke alene om det. Det var mange som ikke fikk stilt ut hunden sin denne dagen.

Da jeg endelig kom fram til utstillingen og etter langt om lenge fant en parkeringsplass, måtte jeg på do.
Ikke så rart, det blir litt kaffe i så lang kø...
Da viste det seg imidlertid at det kun er 8 toaletter på Bjerke (fikk jeg vite), - og disse skulle da fordeles på 9000 utstillere.
 Hallo??? Hvem er det som har tenkt her?? Og er det blitt tenkt??
Det ble godt og vel 40 min i dokø...

Heldigvis var utstillingen litt utsatt pga all køen, så jeg rakk bedømmelsen likevel.
Men det var ikke mulig å gå mellom ringene, da telt sto tett i tett, - så jeg måtte bære Zeb rundt og mellom og over og...... Huff!!!

Søndag morgen var jeg mer forberedt, og sto parkert på Bjerke kl. 0640. (Ja, hva gjør man ikke...?)
Flere hadde tenkt det samme som jeg, for likevel måtte jeg stå 25 min i dokø (etter at jeg først var blitt avvist i passasjen siden jeg hadde nummerlappen i bilen, og jeg måtte derfor først traske tilbake til bilen for å hente den før jeg fikk slippe gjennom til toalettene...), - fordi resterende doer ikke skulle åpnes før kl. 0800!!

Det var ikke mange fornøyde fjes å se denne helgen!

Til alt overmål var det kun èn pølsebu hvor en kunne kjøpe mat (som jeg kunne finne iallefall), - og det var igrunnen like greit. - For om maten var dårlig og man skulle være uheldig å få magetrøbbel, - hva skulle man gjort da? Som hundene???

Nå har jeg heldigvis mange års utstillingserfaring, og vet at denne utstillingen var helt ekstrem.
Hadde jeg vært nybegynner, ville jeg aldri engang vurdert å stille ut for resten av mitt liv!

Jeg håper virkelig at NKK tar en fornuftig evaluering av denne utstillingen, og ikke utsetter trofaste utstillere for denne triste opplevelsen igjen!

For å friske opp med noe positivt, kan jeg jo sette inn kritikkene av Zeb denne helgen:)

Wera Hùbental:

10 mnd, ennå litt mye stopp, ellers bra hode og utmerket utrykk, velbårne ører, god hals, bra manke for alderen, kort velbygget kropp, normalt vinklet, typiske bevegelser, utm. Temerament, lovende pels.

Liz-Beth Liljequis;
Mkt god typ, lovande hane med bra proporsjoner, ennå lite slarviga øron, passande benstomme, ??, ngt lång i lenden, bra brøstdjup, rør sig med bra steg och stabilt for åldern, lovande pels.

Ja, det var dèt:) Bilder kommer senere.
 
Ønsker deg en fortsatt god dag!

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.