Gå til hovedinnhold

Ferien er slutt, men det er mye å glede seg til...:)

Ferien har vært fin, men nå er den over. Desverre.

Hjemme har vi satt igang med litt utearbeid igjen. Det var veldig på tide:).
Det har gått radig unna, og det merkes at man har blitt eldre. Barna har blitt så store at de gjør det meste av arbeidet, - og det blir kjærkomne ekstrakroner til de:).
Men ikke til oss voksne... Hm..

Bære stein og bære...

Katla passer på...

Stenleggeren....

Og noen fant ut at subbusen er et glimrende gjemmested...

Selv har jeg fått "betale" med flere dagers elendig form etterpå, - desverre.
ME er en frustrerende lidelse!

Heldigvis har jeg hatt anledning til å få akupunkturbehandling hos mine faste behandlere, Lena og Aud. De har hjulpet meg mye med min ME.
Aud og Lena jobber sammen, - på en "utradisjonell" måte, - men de er både dyktige og proffesjonelle!Dersom du sliter med helsa, er et besøk hos disse damen absolutt å anbefale. Men du bør nok være åpen for litt mer enn tradisjonell medisin.
De ønsker forøvrig også hunder velkommen, - noe som passer bra for en innbarka hundeeier:)
Ta kontakt med meg for å få deres tlf. nr om du vil:)

Så var det hundene her i huset:)
Zeb har hatt et par dårlige dager, da han på snodig vis fikk en ganske akkutt betennelse i tannkjøttet. Heldigvis er det over nå, - men jeg skal love at det er gutten sin som tar i mot all trøst og kos! Etter litt neddoping for skikkelig røntgen og undersøkelse av munnen, var det ikke mye sprut i gutten, stakkar.
Maten ble spist liggende, og natta tilbrakt på mors arm:)
Denne ungvofsen, "slafsemumsen" til mor (tilnavnet fordi han har verdens mykeste tunge og slikker alle han liker med stooort velbehag...), -  smelter ethvert hjerte, skal jeg love! Det finnes ikke søtere "sjukling" enn han!

Sjuklingen til mor...

Den sist uken har vi også fått gleden av å passe Schipperkevalpen Tarsan, på 5 mnd. Han er en trivelig fyr! Jeg har jo stor sans for Schipperken, og før jeg skaffet Pumi, - så var jeg både på rasetreffer og utstillinger for å lære mer om Schipperkerasen. (Det visste du ikke...!)

Den gang vurderte jeg imidlertid at rasen jevnt over hadde litt for dårlig "konstruksjon" og var litt vel liten i størrelse til mitt bruk, - men når jeg blir gammel og stivbent kan det hende jeg vurerer denne rasen igjen:) Kjekke, små hunder!

Jeg har ikke trent med hundene i hele ferien selv om jeg har hatt aldri så lyst. Jeg har latt være helt bevisst, for å opparbeide egen motivasjon.
Nå er jeg imidlertid klar til å ta igjen litt av det tapte:)
Her er en liste for kommende ukes treninger, om du vil være med:

Fredag 30/7, midt på dagen, her hjemme.
Mandag 2/8 i Råde sentrum.
Torsdag 5/8 i Svinndal og
Fredag 6/8 her hjemme.

Send meg en mail om du vil være med. Velkommen!Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.