onsdag 28. juli 2010

Ferien er slutt, men det er mye å glede seg til...:)

Ferien har vært fin, men nå er den over. Desverre.

Hjemme har vi satt igang med litt utearbeid igjen. Det var veldig på tide:).
Det har gått radig unna, og det merkes at man har blitt eldre. Barna har blitt så store at de gjør det meste av arbeidet, - og det blir kjærkomne ekstrakroner til de:).
Men ikke til oss voksne... Hm..

Bære stein og bære...

Katla passer på...

Stenleggeren....

Og noen fant ut at subbusen er et glimrende gjemmested...

Selv har jeg fått "betale" med flere dagers elendig form etterpå, - desverre.
ME er en frustrerende lidelse!

Heldigvis har jeg hatt anledning til å få akupunkturbehandling hos mine faste behandlere, Lena og Aud. De har hjulpet meg mye med min ME.
Aud og Lena jobber sammen, - på en "utradisjonell" måte, - men de er både dyktige og proffesjonelle!Dersom du sliter med helsa, er et besøk hos disse damen absolutt å anbefale. Men du bør nok være åpen for litt mer enn tradisjonell medisin.
De ønsker forøvrig også hunder velkommen, - noe som passer bra for en innbarka hundeeier:)
Ta kontakt med meg for å få deres tlf. nr om du vil:)

Så var det hundene her i huset:)
Zeb har hatt et par dårlige dager, da han på snodig vis fikk en ganske akkutt betennelse i tannkjøttet. Heldigvis er det over nå, - men jeg skal love at det er gutten sin som tar i mot all trøst og kos! Etter litt neddoping for skikkelig røntgen og undersøkelse av munnen, var det ikke mye sprut i gutten, stakkar.
Maten ble spist liggende, og natta tilbrakt på mors arm:)
Denne ungvofsen, "slafsemumsen" til mor (tilnavnet fordi han har verdens mykeste tunge og slikker alle han liker med stooort velbehag...), -  smelter ethvert hjerte, skal jeg love! Det finnes ikke søtere "sjukling" enn han!

Sjuklingen til mor...

Den sist uken har vi også fått gleden av å passe Schipperkevalpen Tarsan, på 5 mnd. Han er en trivelig fyr! Jeg har jo stor sans for Schipperken, og før jeg skaffet Pumi, - så var jeg både på rasetreffer og utstillinger for å lære mer om Schipperkerasen. (Det visste du ikke...!)

Den gang vurderte jeg imidlertid at rasen jevnt over hadde litt for dårlig "konstruksjon" og var litt vel liten i størrelse til mitt bruk, - men når jeg blir gammel og stivbent kan det hende jeg vurerer denne rasen igjen:) Kjekke, små hunder!

Jeg har ikke trent med hundene i hele ferien selv om jeg har hatt aldri så lyst. Jeg har latt være helt bevisst, for å opparbeide egen motivasjon.
Nå er jeg imidlertid klar til å ta igjen litt av det tapte:)
Her er en liste for kommende ukes treninger, om du vil være med:

Fredag 30/7, midt på dagen, her hjemme.
Mandag 2/8 i Råde sentrum.
Torsdag 5/8 i Svinndal og
Fredag 6/8 her hjemme.

Send meg en mail om du vil være med. Velkommen!April

ÅRETS FØRSTE KREATIVE STEVNE Mars ble avsluttet med at jeg var med på å arrangere Kreativt stevne i Drammen.  Jeg var også speaker fo...