Gå til hovedinnhold

Snart er det helg igjen:)

Uka flyr som vanlig:)
I går var jeg igjen på Aquadog, og denne gangen tok jeg toget for å se om det er mer avslappende. Ble imidlertid ikke helt overbevist om det...

Wenche og jeg ble enige om at jeg skal holde noen kurs på Aquadog utover høst og vinteren, både i klikkertrening, freestyle og pelsstell, - så om du eller noen du kjenner er interessert kan det sjekkes opp. Alt står forøvrig på min hjemmeside nå.

De planlagte egentreningene denne uka har gått som smurt, men "bare" Kjersti med Hermann har møtt opp. Men det var veldig hyggelig, og jeg tror vi begge hadde mest utbytte av treningen i Nesparken i Moss:) Takk for treningen, Kjersti, - og ses i kveld kl. 18.00.
Om det er fler som vil slenge seg på en liten treningsøkt før helgen, så bare møt opp her hos meg!

I morgen skal jeg være dommer igjen i freestyle, og det ser jeg frem til med både andakt og spenning. Freestylemiljøet bare kommer til å eskalere fremover, det er jeg helt sikker på nå som sporten er blitt offisiell:)
Merete har lagt ut en flott film fra Norges første offisielle konkurranse, se den gjerne på: http://www.youtube.com/watch?v=hFTFRtPZkxw

Da ønsker jeg deg god fredag, og lover å ikke drøye for lenge før jeg oppdaterer igjen!

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.