Gå til hovedinnhold

Norges første offisielle freestylekonkurranse og litt annet...

I går var det Norsk Freestyleforenings første offisielle konkurranse og jeg hadde æren av å få være dommer sammen med Nina og Mari på denne historiske dag!
Det var nok litt nervøst, også for oss dommere, -  men mest av alt veldig trivelig!
Imponerende flinke deltakere var det også! For mer info, se på NFF sin hjemmeside.
Det var gledelig mange publikummere og både Ellen, Nina og Anniken har skrevet litt om stevnet, verdt å lese:)
Gratulerer så mye til alle deltakerne for en flott innsats, jeg ble storlig imponert!

Ellen og Hanna + alle de andre som var med på å arrangere stevnet har også gjort en super innsats for å få alt til å flyte så glatt, - og jeg synes sannelig de fortjener en ekstra takk:)!

Det har forøvrig vært feiende flott respons på mitt siste innlegg, - hvor jeg skrev opp mine egne planlagte treninger. Takk for det!
Både Marie & Rune med Aela & Kaos, Kersti med Hermann, Astri med Emma og Maria med Tito har kommet for å trene:) Hyggelig at dere vil trene med meg damer!
- Og det er plass til flere!
Vil du at jeg skal sende deg melding når jeg skal trene så gi meg en beskjed:)
Tenkte jeg skal sette opp veiledene treningsliste også for denne uka, så kan du jo vurdere om du har mulighet og lyst:):

Tirsdag 1. juni på kveldstid her hos meg.
Onsdag 2. juni på formiddagen i Råde Sentrum.
Torsdag 3. juni på formiddagen ved Idrettsplassen i Råde.
Lørdag 5. juni dagtid/kveldstid.
Velkommen!

Til onsdag er det ny valpekursstart, den siste før sommeren. Nå er det kurset fullt, men nye kurs starter som alltid til høsten:)

Valpen "Aime", Pumi
Ha en riktig god uke så lenge!

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.