Gå til hovedinnhold

Innlegg

Viser innlegg fra september 7, 2012
Katla er.. ...fremdeles ikke i form til å trene, men nå har jeg iallefall satt sammen et par filmer fra en tidligere treningsøkt på apporteringen. Vi har pr. i dag, dvs to treningsøkter senere, kommet i havn med hel LP kl. 2 øvelse, men uheldigvis ble siste filming helt feil da kameraet datt ned uten at jeg oppdaget det. Ergerlig! Og når jeg dessuten oppdaget at damen faktisk hadde feber, ble det selvsagt full stopp på treningen også. Nåvel. Når Katla er i form igjen, så blir det vel mer filming på akkurat det, for dette veldig langtidsprosjektet med apporteringstrening med Katla må jo bare foreviges og bevises! Om ikke annet, så for egen motivasjon og overbevisning, - om jeg også senere skulle få en hund som i utgangspunktet blir kvalm bare ved synet av noe annet enn en myk tøyleke...:) Med riktig trening går alt an! Jupp:) Ha en strålende helg!
Venter... ...på løpetid på Katla. Har ventet lenge. I går avbrøt jeg treningen med henne, da jeg syntes at hun så litt pjusk ut i blikket. Farten hennes var imidlertid som vanlig. Jeg sjekket for sikkerhets skyld tempen, og det viste seg at hun hadde litt feber. Ikke mye, men nok til at det bekreftet min oppfattning om at hun ikke var helt i form. Hele dagen i går ville hun ligge for seg selv, og fikk selvsagt lov til det. I dag er hun i bedre form, og ingen feber, - men vil fremdeles være for seg selv. Ser det an. Men håper at årsaken er en aldri så liten løpetid som er på vei til å bryte ut...? Det er ikke en dag for sent, så jeg håper!Annet alternativ har jeg ikke lyst til å tenke på. Uansett så får hun bare ligge å kose seg og slappe av. Det blir det uansett som det blir!
I forbindelse med nye kursoppstarter.... ...har jeg laget noen små filmsnutter for repetisjon av enkelte øvelser. Til eget bruk. Siden Aela er på langtidsbesøk, ble vi enige om at hun kan "jobbe" litt for losjien, - noe hun syntes var veldig kjekt. Filmene er laget i flere trinn, og her er noen smakebiter på hva vi laget: Del 3 av innlæring av å gå pent i kobbel: Del 4 av fokustrening inkl. "værsågod": Ha en fortsatt god dag!