Gå til hovedinnhold

Innlegg

Viser innlegg fra august 30, 2012
Felix ...trenes mot kl. 3 i HTM. Når vi blir ferdige? Tja, det får tiden vise. Men frem til da koser vi oss iallefall!  Ha en fortsatt strålende dag!
Litt film:) Er ikke spesiellt flink til å ta meg tid til å laste ned filmer, men her er litt om det vi har gjort: Zeb: Katla; Og Felix da:) En smule selvkontroll: Overført til øvelsen labbeløft & hold: Skogstur. Kan du se hva det er...? Rullende Pumier! Nydelig høstvær i deilig skog. Og nå har treskeren vært på jordet... Da blir det enda mer område å løpe på:) Ha en fortsatt strålende helg!
En hektisk og fin uke er snart over..:) Den kjære mannen er på bena etter sykkelulykken forrige uke. Ikke frisk, men i god form til å ha delt nyre. Og det er vi alle lettet og glad for. Det har vært følelsesmessig skremmende, men nå er det heldigvis bare å se fremover:) Nye kursoppstarter denne uken, og jeg gleder meg til å bli mer kjent med deltakerne i ukene fremover! Jeg har vært heldig med å få fyllt opp valpekurs og grunnkurs, ikke alle hundeskoler og kurstilbydere har det vet jeg. Kurset i Hverdagslydighet er imidlertid ikke fylt opp enda, men jeg håper på et mirakel før helgen, slik at det melder seg på mist to til. Det bør være et visst antall deltakere for at de skal få et godt utbytte av kurset. Egne hunders trening skrider "sådær" fremover. Blir faktisk forbauset over den kjappe fremgangen som hundene viser på sine begrensede treningsøkter! Fokuset for Felix ligger selvsagt på HTM mot klasse tre. Vi jobber med de resterende to posisjoner som han ikke k