Gå til hovedinnhold

Innlegg

Viser innlegg fra mars 6, 2011

Husk innetrening til søndag!

Har trent litt ute idag, og sola kom da vi var ferdige. Nåvel. Her er en film fra i dag, iallefall:) http://www.youtube.com/watch?v=Bmk9p265NoQ&feature=player_embedded Jeg vil gjerne minne deg om at det er trening i Mossehallen til søndag kl. 15.30. Si i fra om du kommer:) Jeg kommer ikke for å trene, men kanskje for å se på. Nå tar jeg helgen og ønsker deg god helg!

Dog training signal -understanding

Jeg har klart å laste filmer!!! Yes!

Nå har jeg endelig fått til å laste ned filmer på Youtube:) Husk at jeg er helt nybegynner i både filming og redigering, - men det er litt gøy å få til noe:) Her ser du et par tester: Katla trener fotposisjon: http://www.youtube.com/watch?v=mWsEPzBtZOs Zeb trener signalforståelse, her klarte jeg t.o.m å sette til musikk! Ha! http://www.youtube.com/watch?v=OEU5nli-E-g Ha en fortsatt god dag!

Fixet opp..:)

Mens hundene hoster seg gjennom dagen, har jeg benyttet søndags formiddag til å vaske ned og omgjøre litt i "klipperommet". Veldig deilig å få det skikkelig gjort, og jeg kan love at det har vært et tiltak.... Her ser du fra inngangen, massasjebordet og annet utstyr...: Tvers over rommet mot stellebordet: Til høyre fra stellebordet: Jeg har nå snudd badekaret andre vei, så nå er det mye bedre gulvplass! Fint å kunne bruke rommet mer aktivt til litt trening og slikt også:) Jeg er spesiellt fornøyd med å få stabilt plass til rampa, slik at jeg slipper å løfte hundene (eller rampa) hele tiden:) Her er retning fra midt i rommet og mot utgangen: Ryddet også litt utstillingsrosetter fra her og der i skoffer og skap... Hvor i all verden skal man ha slike støvsamlere da? De første årene hang jeg stolt enhver rosett på veggen, men etter hvert ble det ikke til at jeg tok de ut av innpakningen engang. ...Og de siste åren