Gå til hovedinnhold

Store endringer...

... må man av og til forsøke å ta som de kommer.
Sånn er livet.

Her har det vært mye tankearbeid og store følelsmessige påkjenninger kan jeg love, men nå ser alt ut til å gå bra til slutt!
Kortversjonen av det triste er at Zeb kommer til å flytte fra oss, - men det positive er at han ikke drar langt unna, og at han flytter til pålitelige mennesker som jeg kjenner fra før.
Dit han skal flytte bor nemlig også Dakota, min tidligere schnauzertispe som nå er 7 år gammel, og jeg er sikker på at dette blir en "god match"!:)

Dakota og Felix den gang da de var unge og store fremtidshåp....
... nå er de godt voksne men like fantastiske, - selv om de "ikke ble som de var ment å skulle bli"....:)
 
Grunnen til flyttingen er kort og godt at jeg håper at Zeb blir helt bra fra sine fysiske plager når han slipper å leve i samme hus som Felix, med de store stressfaktorene som det har medført.
Det skjærer meg dypt i hjertet, og mange planer og forhåpninger må ofres, - men til syvende og sist så er Zeb sin helse det aller viktigste!
Ikke noe kan være uprøvd i jakten på sunnhet og trivsel for denne flotte, fine, gode og helt fantastiske slafsemumsen min!
 
 
Vi skal fortsatt kose oss sammen noen uker, mens Zeb gradvis tilvennes sin nye tilværelse, frem til endelig flytting i midten av november.
Da går jeg over fra å være "mamma" til "tante"....

Noen blir nok helt klart mer fornøyd enn meg....!

 "Ingen over og ingen ved siden av meg mamma, basta...!
 
Tiden går uansett og ofte nådeløst.
Men det er jo heldigvis mange ting å glede seg over også! 
I høst har jeg hatt gleden av å følge i overkant av et dusin valper, og minst like mange voksne hunder, - og snart er jammen første kursrunde over for i høst! Her er noen flere bilder av de som har gått på valpekurs her i høst:
 
 Ada  - Staff
 
 Santos - irsk setter
 
Jacko - Jack Russel
 
Tusen takk for både bilder og følget!
 
Nye kurs starter allerede om to uker, og det er fremdeles ledige plasser på kurs i hverdagslydighet, for deg som ønsker det, - eller vet om noen som trenger det!:)
 
Vi har hatt en fantastisk flott høst, men temperaturer som det er lenge siden vi kunne skryte av.
Jeg er inderlig takknemlig for hver eneste dag med sol og deilige temperaturer, det hjelper virkelig på humøret!
Her er en liten bildeserie over høstskogen på Slangsvold:
 
Skogen sett fra stua...
 
Baksiden av samme lille skogplett sett fra skogen...
 
Flotte høstfarger er det overalt!
 
  Fra vår "utkikkspost" på fjellsiden sørvest for der vi bor.
Et stykke å gå, men fremdeles i synsavstand fra hjemmet:)
 
Katla den lykkelige...:)
 
 ...de lykkelige...:)

 
Hjemmet vårt sett fra skogen.
 
  Man blir litt svett på bena med nye gummisko...:)
Men gode å gå i er de iallefall!

Ha fortsatt strålende høstdager!
 
 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.