torsdag 28. mars 2013

Hundemat eller hundemat...?

Jeg er nok over gjennomstittlig interessert i fòring av hund. Lang erfaring har gitt meg litt større "bestlutningsflate" enn folk flest har, tror jeg. Derfor fòres mine egne hunder på "rå mat", dvs ferskvare av rå ben med kjøtt, fisk, grønnsaker og litt frukt, - og minimalt med industielt fremstilt fòr.
Denne dokumentarfilmen fant jeg via "Hundens Värld" og deler den gjerne. Snodig nok kan filmen ikke legges inn i bloggen direkte, for den "finnes" ikke. Men linken fungerer, og jeg anbefaler den!
En skikkelig påskekrim...! WOOAHHHH!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om meg

Bildet mitt
Råde, Østfold, Norway
Jeg er Carola Brusevold og driver RådeHund.no,et lite men kvalitetsbevisst hundesenter med fokus på eieropplæring i Østfold. Jeg er utdannet hundeinstruktør,hundetrener, hundefrisør,hundemassør og også fysio - og rehabiliteringsterapeut for hund. Jeg har i dag 2 Pumier og en korthårscollie, som jeg trener varierte hundesporter med. Hund kan altså trygt sies å være en del av min hverdag! Jeg skriver denne bloggen som inspirasjon for meg selv, og gjerne for deg som har interesse av å følge min hundehverdag. Om du vil ta kontakt med meg direkte, send gjerne mail på: carola@raadehund.no