mandag 11. februar 2013

Siv Svendsen

..var her i helgen og holdt et spennende kurs i Elitesatsning i lydighet.
Det var ganske friskt i helgen, men alle var ganske så sporty og hadde stort utbytte av helgen!
Deilig var det at kurslokalet fungerte godt også nå, med varme og avslapning og alt som hører til i godt selskap på kurs.

Tusen millioner takk overbringes til vår fennomenalt snille nabo som var så kjempesnill å måke plassen med traktoren sin! Uten den hjelpen hadde det blitt veldig tunge tak for meg og gutta...!

Her er noen bilder fra kurset, - og du, - det er fremdeles to observatørplasser ledige på de neste to helgene... (Se mer info her)

Selvsagt var det ikke mer batteri på kameraet når jeg først fikk det til å fungere, men jeg har heldigvis fått tatt endel filmsnutter også, så liten en film fra kurset kommer når den er ferdig!
Gleder meg til neste kurs med Siv som er den 23. og 24. mars!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om meg

Bildet mitt
Råde, Østfold, Norway
Jeg er Carola Brusevold og driver RådeHund.no,et lite men kvalitetsbevisst hundesenter med fokus på eieropplæring i Østfold. Jeg er utdannet hundeinstruktør,hundetrener, hundefrisør,hundemassør og også fysio - og rehabiliteringsterapeut for hund. Jeg har i dag 2 Pumier og en korthårscollie, som jeg trener varierte hundesporter med. Hund kan altså trygt sies å være en del av min hverdag! Jeg skriver denne bloggen som inspirasjon for meg selv, og gjerne for deg som har interesse av å følge min hundehverdag. Om du vil ta kontakt med meg direkte, send gjerne mail på: carola@raadehund.no