Gå til hovedinnhold

Mona Kjernholm 

...holdt et strålende kurs her forrige helg:
Se link til filmen her. (får ikke lastet den inn på siden av en eller annen grunn)

Det kom bare positive tilbakemeldinger på kurset, og jeg ser frem til at Mona kommer tilbake neste år:)
Jeg hadde stor glede av å se på deltakerne når de trente og plukket opp mange fine treningstips! For de som ønsker å virkelig satse på lydighet, så anbefaler jeg på det varmeste å gå et kurs for Mona.

Siden jeg har tatt det litt med ro i det siste, - og nesten kjedet meg litt, -  har jeg laget en ny liten RådeHund.no film til eget bruk (musikken er imidlertid den samme som på forrige film, synes den passer fint, jeg):


Nå ser jeg frem til litt mer ferie, før det settes i gang nye kurs her, som jeg jo også gleder meg til:)
Det er fremdeles noen ledige plasser, så sjekk gjerne om det er noen kurs som er aktuelle for deg!

Treninger settes opp fra skolestartuken, så følg også gjerne med i kalenderen.
Jeg satser på å trene både lydighet og Kreativ lydighet (dans med hund).
Rally er lagt litt på hylla foreløpig, men tas opp utover høsten.

Ønsker fortsatt fine sommerdager (de skulle visst komme...?).
Jeg skal iallefall slappe av å kose meg uansett vær! Kan hende får jeg også litt farge til slutt. Jeg får iallefall god kondis av å prøve, - for det gjelder jo å løpe ut til sola når den titter frem, - og inn og varme seg mellom skyene...!:)

Ha en strålende uke!
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.