Gå til hovedinnhold

Å glede seg over!

Det er nå forhåpentligvis funnet en mulig kur mot ME, sies det på nyhetene, - og jeg krysser alle fingre og tær og ber inderlig hver morgen og kveld om at det faktisk er et kommende faktum.

Jeg gleder meg til å bli frisk, etter over 6 års kamp mot denne sykdommen!


  • Jeg gleder meg over å være så inderlig heldig, som har to flotte og fine barn! De er min viktigste inspirasjon til å aldri gi opp!
  • Jeg gleder meg over at jeg har (minst) en strålende venninde, som har fulgt meg i tykt og tynt gjennom alle år, - og som i sannhet er mine barns aller kuuuleste tante! Det gjør meg både ydmyk og stolt å få ha så nære venner. Det er i sannhet ikke min egen fortjeneste, for jeg er veldig dårlig på å opprettholde kontakt med alle de rundt meg. Selv om jeg veldig gjerne vil det.


Jeg gleder meg over at vi til helgen skal vi kose oss sammen med venner:)

Jeg gleder meg over at kursene jeg har satt opp fra november, nå nesten er helt fyllt opp!

Jeg føler meg inderlig heldig når jeg opplever stor tillit fra flere hold, og det oppleves virkelig som en stor inspirasjon i hverdagen, - uansett form og humør:)
Tusen takk til alle!

Jeg takker også for tilliten fra alle dere som anbefaler meg og min hundeskole videre, - og til alle som kommer på kurs!


Jeg er veldig heldig, - som på tross av mye,-  likevel har muligheten til å jobbe med det som jeg elsker mest av alt!

Ha en strålende helg!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.