fredag 21. oktober 2011

Å glede seg over!

Det er nå forhåpentligvis funnet en mulig kur mot ME, sies det på nyhetene, - og jeg krysser alle fingre og tær og ber inderlig hver morgen og kveld om at det faktisk er et kommende faktum.

Jeg gleder meg til å bli frisk, etter over 6 års kamp mot denne sykdommen!


  • Jeg gleder meg over å være så inderlig heldig, som har to flotte og fine barn! De er min viktigste inspirasjon til å aldri gi opp!
  • Jeg gleder meg over at jeg har (minst) en strålende venninde, som har fulgt meg i tykt og tynt gjennom alle år, - og som i sannhet er mine barns aller kuuuleste tante! Det gjør meg både ydmyk og stolt å få ha så nære venner. Det er i sannhet ikke min egen fortjeneste, for jeg er veldig dårlig på å opprettholde kontakt med alle de rundt meg. Selv om jeg veldig gjerne vil det.


Jeg gleder meg over at vi til helgen skal vi kose oss sammen med venner:)

Jeg gleder meg over at kursene jeg har satt opp fra november, nå nesten er helt fyllt opp!

Jeg føler meg inderlig heldig når jeg opplever stor tillit fra flere hold, og det oppleves virkelig som en stor inspirasjon i hverdagen, - uansett form og humør:)
Tusen takk til alle!

Jeg takker også for tilliten fra alle dere som anbefaler meg og min hundeskole videre, - og til alle som kommer på kurs!


Jeg er veldig heldig, - som på tross av mye,-  likevel har muligheten til å jobbe med det som jeg elsker mest av alt!

Ha en strålende helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

April

ÅRETS FØRSTE KREATIVE STEVNE Mars ble avsluttet med at jeg var med på å arrangere Kreativt stevne i Drammen.  Jeg var også speaker fo...