onsdag 5. oktober 2011

Trening til søndag!


Det er trening søndag den 16.oktober kl. 16.30 i Mossehallen. Treningen koster kr. 70,- og betales kontant ved fremmøte.
Jeg har satt opp følgende program for kvelden:
  • Det blir satt opp en liten rally - bane som du kan trene på hele tiden på ca halve banen. Kun klasse 1 øvelser denne gang.
  • Den andre halvdelen av banen settes av til trening av kreativ lydighet i ca en halv time , og da tar jeg med spiller for den som vil ha musikk.
  • Den siste ca halvtimen settes av til lydighetstrening med fokus på fri ved fot/lineføring, ruta og avstandskommando. Andre ønsker er selvsagt velkommen:)
Velkommen på trening da, - og husk å gi meg beskjed på mail eller på sms 97 16 66 36 om du vil ha hjelp i treningen!

Ha en strålende uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om meg

Bildet mitt
Råde, Østfold, Norway
Jeg er Carola Brusevold og driver RådeHund.no,et lite men kvalitetsbevisst hundesenter med fokus på eieropplæring i Østfold. Jeg er utdannet hundeinstruktør,hundetrener, hundefrisør,hundemassør og også fysio - og rehabiliteringsterapeut for hund. Jeg har i dag 2 Pumier og en korthårscollie, som jeg trener varierte hundesporter med. Hund kan altså trygt sies å være en del av min hverdag! Jeg skriver denne bloggen som inspirasjon for meg selv, og gjerne for deg som har interesse av å følge min hundehverdag. Om du vil ta kontakt med meg direkte, send gjerne mail på: carola@raadehund.no