Gå til hovedinnhold

Litt fra trening og kurs:)

Mandag var det første praksiskveld for grunnkurset.
Det er som alltid spennende å bli kjent med hundene, og se hvilket nivå den enkelte er på.
Det er også et godt utvalg av raser denne gangen: Rodesian Ridgeback, Rottweiler, Bedlington terrier, Leonberger, Pumi og Weathen terrier.

Jeg var veldig positivt overrasket over hvor flinke deltakerne var.
De mestret øvelsene med en gang, og jeg er sikker på at det var en gjeng med hunder som var både slitne og litt småmette på vei hjem fra kurs:) Og med masse positive følelser..!
Gleder meg til å se alle neste mandag, og håper at alle deltakerne har hatt litt tid til å trene i mellomtiden.

Det var en rolig trening også her i går, - men både Vivi, Astrid, Sidsel og Marie møtte opp.
På kvelden kom også Maria:)

Trym og Tage..

Astrid og Marie (hilser på Emma)

Sidsel og dachsen Selma er også med...

Klokken 18.00 holdt Anniken første praksiskveld på agilitykurset.
Deltakerne fulgte interessert med i det flotte været:)


Det var felt, slalåminngang og hoppehinder som sto på dagens program, og Anniken engasjerte alle i to innholdsrike timer:)

Nå blir det i utgangspunktet ikke noen fellestrening her før tirsdag den 24. mai kl. 16.30.
Jeg har riktignok planlagt en trening i Moss den 20. mai på dagtid, men det kommer jeg tilbake til.

Førstkommende helg kunne jeg også tenkt meg å starte med litt runderingstrening og/eller litt sportrening i skogen, - om du også kunne tenke deg det, ta gjerne kontakt:)I morgen er det andre praksiskveld på valpekurset.
Valpekurs er nok det aller morsomste jeg vet. Valper er bare sååå mottagelige og villige, - og det er så spennende å så hvor stor utvikling det er på få uker! Jeg blir like overrasket hver uke, jeg:)valpekurset er det både med Chihuahua, Chihuahua/tibetansk spaniel - blanding, Gordon setter, Rottweiler, DvergPuddel, Dobbermannblanding og en Lhasa/pappilon/shih tzu - blanding.
Altså en salig blanding av forskjellige raser og individer:)
Bilder fra kurs kommer senere.

Jeg ønsker riktig god dag så lenge!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.