Gå til hovedinnhold

Øh..hva skjer`a?

På tirsdag kveld hadde jeg med Katla og Zeb på yngstesønnens skicup. Felix ble hjemme med katten Zaga:)

Da vi kom hjem harket Felix litt, og jeg tenkte først at han kansje har bjeffet mens vi var borte. Det ligner ikke han, men det er tross alt lenge siden vi lot han være "alene" hjemme...

På onsdag morgen hadde han noen snodige "innovernys", og jeg begynnte å mistenke at han hadde satt noe i nesa. Men så gikk det så fort over...?

På onsdag kveld, da jeg hadde teorikveld med valpekurset begynte han imidlertid å hoste og det kom litt blankt slim opp. Da begynte jeg å ane "ugler i mosen"...!

Torsdag morgen harket Zeb litt, og i dag har Katla begynt.
Alle hundene er forøvrig i fin form, men jeg tenker at de bør ta det med ro likevel.

Etter å ha forhørt meg med veterinær, ser det ut til at det er en mindre alvorlig luftveisinnfeksjon, med kort inkubasjonstid. Det er visst mye av det nå, og det kommer fort.
Altså neppe kennelhoste, heldigvis. Men for sikkerhets skyld vil jeg ikke la andre hunder komme hit, eller selv dra på treninger de kommende 2 - 3 ukene.

Akkurat det passer jo litt dårlig nå som jeg nettopp har startet en ny kursrunde, men sånn er det bare. Heldigvis kan jeg holde kursene i Råde sentrum isteden. Det har gått før, så det kommer til å bli bra, - blir bare litt mer tungvindt for meg:) Bytte klær, desinfeksjon etc... Vel, vel.

Neste innetrening er søndag den 13. mars kl. 15.30. Jeg kan altså ikke komme for å trene mine hunder, men du er velkommen:) Hallen må uansett betales for, så det er fint om noen bruker tiden!

Felix;
Øh... gå tur sa du?
 I det slapseværet..ne..!...Øh... jeg mener, jeg er fryktelig forkjølet, jeg...host  host...!
Tror jeg må holde sofa....øh, jeg mener gulvet, jeg.... host host!

Ha en god og frisk helg!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.