fredag 4. mars 2011

Øh..hva skjer`a?

På tirsdag kveld hadde jeg med Katla og Zeb på yngstesønnens skicup. Felix ble hjemme med katten Zaga:)

Da vi kom hjem harket Felix litt, og jeg tenkte først at han kansje har bjeffet mens vi var borte. Det ligner ikke han, men det er tross alt lenge siden vi lot han være "alene" hjemme...

På onsdag morgen hadde han noen snodige "innovernys", og jeg begynnte å mistenke at han hadde satt noe i nesa. Men så gikk det så fort over...?

På onsdag kveld, da jeg hadde teorikveld med valpekurset begynte han imidlertid å hoste og det kom litt blankt slim opp. Da begynte jeg å ane "ugler i mosen"...!

Torsdag morgen harket Zeb litt, og i dag har Katla begynt.
Alle hundene er forøvrig i fin form, men jeg tenker at de bør ta det med ro likevel.

Etter å ha forhørt meg med veterinær, ser det ut til at det er en mindre alvorlig luftveisinnfeksjon, med kort inkubasjonstid. Det er visst mye av det nå, og det kommer fort.
Altså neppe kennelhoste, heldigvis. Men for sikkerhets skyld vil jeg ikke la andre hunder komme hit, eller selv dra på treninger de kommende 2 - 3 ukene.

Akkurat det passer jo litt dårlig nå som jeg nettopp har startet en ny kursrunde, men sånn er det bare. Heldigvis kan jeg holde kursene i Råde sentrum isteden. Det har gått før, så det kommer til å bli bra, - blir bare litt mer tungvindt for meg:) Bytte klær, desinfeksjon etc... Vel, vel.

Neste innetrening er søndag den 13. mars kl. 15.30. Jeg kan altså ikke komme for å trene mine hunder, men du er velkommen:) Hallen må uansett betales for, så det er fint om noen bruker tiden!

Felix;
Øh... gå tur sa du?
 I det slapseværet..ne..!...Øh... jeg mener, jeg er fryktelig forkjølet, jeg...host  host...!
Tror jeg må holde sofa....øh, jeg mener gulvet, jeg.... host host!

Ha en god og frisk helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

April

ÅRETS FØRSTE KREATIVE STEVNE Mars ble avsluttet med at jeg var med på å arrangere Kreativt stevne i Drammen.  Jeg var også speaker fo...