Gå til hovedinnhold

Takker for...

...alle gode ønsker og pene ord!
Forrige innlegg var ikke ment som noen "klagesang", men heller en forklaring på hvorfor jeg er som jeg er:)
Det er godt å høre at dere som kjenner meg både forstår og oppmuntrer. Tusen takk igjen!
Og dessuten, når man har så "sveisne" sønner som jeg, så stiger humøret uansett fortere enn svint...:)

Takk til Annette for bildet:)

Desverre var jeg idag nødt til å avlyse kurset i juni med Emmy Simonsen.
Kan hende er Heelwork to music enda for nytt her i Norge?
Vel, jeg er sikker på at interessen kommer ganske så snart, - etterhvert som fler og fler prøver seg på denne utfordrende og artige hundesporten:)
Muligheten for HTM - kurs hos Råde hundeskole i år er iallefall over, men det kommer forhåpentligvis flere år med nye muligheter:)

En utmerket mulighet som iallefall ikke er over, er lydighetskurs med Tomas Stokke den 13. og 14. mai!
Se på hjemmesiden for mer info her

Det er også noen få plasser ledige på både valpekurs og grunnkurset som starter i slutten av måneden, så sjekk gjerne hjemmesiden om du skal gå kurs.

Dersom formen holder og været er overkommelig, kommer jeg til å trene med hundene både mandag formiddag (i Moss), tirsdag formiddag og fredag kveld (i Råde). Send meg en mail om du vil være med:)

Ha en riktig god helg!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.