Gå til hovedinnhold

Minner...

Jeg fikk tilsendt noen bilder som "Jappen" tok av oss, fra forrige lydigheskonkurranse med Felix.
Veldig hyggelig at noen kan ta bilder med et godt kamera!
Jeg har ikke det, nemlig, - men det har du sikkert forlengst forstått om du har fulgt med i bloggen...

Felix er da en skikkelig Kjekk kar, ikke sant:)


Og du lurer kanskje på hvordan det gikk...?
Vel....
Nei, selv om det ser bra ut så fullførte vi ikke hele konkurransen den dagen.
Jeg var ikke i utgangspunktet ikke i optimal form. Og i tillegg var jeg veldig sliten og ukonsentrert i ringen, - og ikke minst litt oppjaget, - etter endel "uforberedt" venting. 

På en konkurranse går jo ikke alt etter planen, - og akkurat den dagen ble det til å vente over to fellesdekker ( = ca 2 timer ekstra venting) før det var vår tur. Selv om vi egentlig skulle vært i første fellesdekk iflg starnummeret. 
Konkurranselederne var nemlig så hyggelige å prioritere de som skulle stille ut hunden sin samtidig, slik at to - tre stykker fikk komme inn tidligere enn deres startnummeret tilsa. Derfor ble det slik.
Fint for de som skulle stille, - ikke fullt så fint for oss andre som kom til riktig innkalt tid...
Vel, vel.
Det er jo bare sånn ting er, - men for meg ble det i overkant slitsomt, - og det gikk ut over min egen prestasjon.

Derfor valgte jeg å bryte halvveis ut i programmet for å ikke ødelegge opplevelsen for Felix. Min skyld helt og holdent, altså.
Felix var flink han og gjorde alt han har lært.  Bamsemumsen min...:)

Vi får bare ta igjen "det tapte" senere!
For "den som gir seg har tapt!" , - og det gjør ikke vi:)Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.