fredag 21. januar 2011

Heelwork to music, Emmy Simonsen kommer!

Den 23. og 24. juni kommer Emmy Simonsen fra Danmark hit for å holde kurs i Heelwork to music.
Vet du ikke helt hva dette er?
Se film med Richard Curtis i et strålende artig Heelwork to musiv program her.
Se film om de forskjellige Heelwork to music - posisjoner her.

Emmy Simonsen er en mangeårig utøver og dommer i sporten, og en dyktig underviser, - så her er det virkelig mulighet for å lære alt fra posisjoner til oppbyggning av program i denne ganske nye offisielle sporten i Norden!
Se Emmy i et av sine Heelwork to music program her.

Det er fremdeles noen ledige plasser på kurset, men det begynner å bli dårlig tid, - for påmeldingsfristen går snart ut! Se http://www.raadehund.no/ for mer info og ev påmelding.

Om du selv vil delta, - eller kjenner noen som gjerne kunne være interessert i dette kurset, - vennligst send info videre!

Og husk trening inne i hall til søndag:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om meg

Bildet mitt
Råde, Østfold, Norway
Jeg er Carola Brusevold og driver RådeHund.no,et lite men kvalitetsbevisst hundesenter med fokus på eieropplæring i Østfold. Jeg er utdannet hundeinstruktør,hundetrener, hundefrisør,hundemassør og også fysio - og rehabiliteringsterapeut for hund. Jeg har i dag 2 Pumier og en korthårscollie, som jeg trener varierte hundesporter med. Hund kan altså trygt sies å være en del av min hverdag! Jeg skriver denne bloggen som inspirasjon for meg selv, og gjerne for deg som har interesse av å følge min hundehverdag. Om du vil ta kontakt med meg direkte, send gjerne mail på: carola@raadehund.no