Gå til hovedinnhold

Føler du...

... deg oppblåst i kroppen, har vondt i hodet og er nesten helt utslitt etter en natts søvn...?

...deg så fullstendig tappet for krefter etter å ha stått opp på morgenen, kledd på deg, spist litt frokost og kanskje gått en aldri så liten formiddagstur, - at du må legge deg igjen for en stund, - for å ikke svime av..?

...som at du beveger seg i tykk sirup hele tiden, og at du ikke klarer å øke tempoet...?

...at du ikke får nok luft i lungene og at hjertet ditt absolutt nekter å øke pulsen din et eneste hakk, - når du likevel forsøker å tvinge kroppen til aktivitet du har lyst til å gjøre...?

...at svetten bokstavelig talt pipler nedover ryggen og at kvalmen bølger når du går oppreist...?

...at du fryser kraftig nedover ryggraden og får feber når du likevel presser deg til å gjøre små hverdagslige ting...?

...at det er vanskelig å konsentrere deg om en bok, tv - program eller helt enkle gjøremål som f. eks å planlegge middagen...?

...at det ofte er vanskelig å finne de rette ordene i samtale med andre...?

...deg både fortvilet og trist fordi du bare må innse at du ikke strekker til i hverdagen...?

...deg ofte litt dum, fordi du tenker at folk som ikke kjenner deg kanskje tror at du er sløvet på "noe", - siden øynene dine renner av tretthet, -  og at du tidvis ikke klarer å holde fokus gjennom en lengre samtale...?

...deg fortvilet fordi du aldri kan vite hvor lenge symptomene varer, eller hvor kraftige de er...?

...deg alltid livredd for enhver liten antydning av forkjølelse, - fordi du av erfaring har lært at det alltid resulterer i en lengre periode med enda dårligere motstandskraft, - som igjen gir sterkere symptomer...?

...deg både trist, oppgitt og direkte ydmyket,  fordi du ofte må avlyse avtaler, avlyse planlagte aktiviteter eller avlyse besøk, - fordi du aldri klarer å finne/forutse/gjenkjenne den "utløsende faktor" for symptomene...?

...det som en evig og ensom kamp å likevel klare å holde motivasjonen oppe, å kjempe mot  den snikende følelse av håpløshet og depresjon - som unektelig følger i kjølevannet av hele situasjonen.... "Lykketyven..."

...det som at enhver liten fremgang du har klart å bygge opp i kroppen ved hjelp av målbevisst trening, egenmotivasjon, godt kosthold, ukentlig vel planlagt og tilpasset mengde aktivitet, - er som et evighetsarbeid, - som likevel, på tross av all innsats, - bare på "et lite knips" blir knust av noe man ikke vet hva er og derfor står helt forsvarsløs mot....

Ikke? Så bra! Da har du ikke ME! Vær takknemlig for det og nyt hverdagen!

Ha en fortsatt god uke!

Kommentarer

 1. Carola, trots alla tankar, følelser og handlingar som kanske du har og må gøra någon gång, på grund av din hälsa, så är vi så glad i dig!!! Du betyder mycket! Kan mycket! Gør mycket! Glädjer många! Hjälper många!
  Alla saker är viktiga! Små saker kan verka stora før vissa, men betyda ännu mer før andra! Tack før all hjälp vi får av dig! :-)
  Kan vi någon gång vara till någon hjälp eller stød, så vet du var vi är! Ring!!
  Ha en så god helg som møjligt!
  Stor klem Marie&Co

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.