søndag 23. januar 2011

Dagens inntrening...

...var ytterst trivelig:)
Det var 7 stk som møtte til en fantastisk trening i hallen i dag. Siden det pågikk hele tre håndballkamper med publikum og alt i samme hall, ble det virkelig en fin trening for oss alle!
Siden jeg hadde med alle tre hundene i dag, ble det inn og ut og fullt kjør for egen del, - og desverre fikk jeg ikke sett så mye på de andre. Ikke ble det tatt noen bilder i dag heller, så vidt jeg vet, men men...

Alle virket fornøyde med selve treningen, men vi fant i dag ut at det absolutt lønner seg å komme i veldig god tid for å finne ledig parkerinsplass! Det var jo nesten helt umulig å få plass, med få oppmerkede plasser. Men med litt venting og godt samarbeid med å holde av plasser, fikk vi plass til de fleste til slutt:).
Et par - tre måtte likevel parkere på andre siden av hovedveien, men det er heldigvis ikke lange stykket å gå.

Til en annen gang: pass på å komme i god tid, og ikke parker utenom oppmerkete plasser, for da blir det bot. Og den er ikke nådig!
Og til slutt: ta gjerne med joggesko til å ha på inne. Det er ikke ønskelig med utesko på selve banen.

Selv fikk jeg trent på det meste av det jeg hadde planlagt, og er veldig fornøyd med alle hundene.

Felix var nok litt ufokusert og rotete i dag, med det bekymrer meg ikke spesiellt.
Jeg har lagt opp treningen litt anderledes enn vanlig, siden både han og jeg trenger å trene på utholdenhet, -og det var nok litt uvant for han i akkurat denne "settingen".
Har også lagt inn omvendt lokking i nesten alle øvelser, i den hensikt å få et mer stabilt fokus i treningen.
Han har nok litt lett for å "falle ut" og "sjekke damer" isteden, - og det er ikke akseptabelt, selv for en "Bamsemums"..!:)
Min skyld er det selvsagt. Jeg har åpenbart trent for lite på å strekke tiden og har samtidig blitt litt inkonsekvent mht det å la han få lov til å "gjøre som han vil",  når han selv vil...
Skjerpning på det!

Ellers var jeg superfornøyd med Katla.
Hun var glad som en solstråle, og lot seg knapt merke av alt bråket:)
Hun jobbet flott og konsentrert, og viste at hun t.o.m har begynnt å innse at det er noe som heter signaler, og at det lønner seg å vente på de også...

Zeb var også flink til å jobbe, selv om vi åpenbart har en vei å gå for å få vekk mas og kjas mht andre hunder.
Han er såååå glad for å se alle andre, - og Zeb er slett ikke den som tier still om det han vil!
Det er pip og mas, kjas og voff....
Men han jobber likevel!

Jeg er imidlertid konsekvent på avbryte maseatferd umiddelbart, - alltid, - og etter litt syntes jeg at han klarte å beherske seg mer.
Men vi har en jobb å gjøre her, altså...
Vel. det er bare å trene mer!

Til uken som nå kommer, har jeg ikke planlagt noen fellestreninger, - men du kan jo notere deg at neste innetrening er den 27. februar:)
Ha en riktig god uke!
Nå skal jeg slenge meg i sofa`n for å ta søndagskvelden...!

5 kommentarer:

 1. Åh, det er så flott å ha et sted å trene inne. Det er nyttig trening.
  Jeg håper at Ebbie og jeg får mulighet til å være med neste gang.

  Mvh Hilde M.Eidal

  SvarSlett
 2. Synd jeg ikke fikk kommet meg dit idag, men neste gang er jeg med :)

  Hørtes ut som en flott trening!

  Hilsen Siri Eveline & Tinka Tequila

  SvarSlett
 3. Takk for en fin treningsøkt ! Vi fikk masse ut av treningen. Sååå masse støy har vi aldri trent med tidligere. Hundene fungerte fint tross håndballkamp. Gleder oss til neste gang !
  Takk for at du leier hallen :-)

  SvarSlett
 4. Kjempefint å trene inne. Ble litt bekymret når det var så mye aktivitet i hallen. Men Selma overasket stort i positiv retning,med bra fokus og innsatsvilje. Kommer neste gang og vi!

  SvarSlett
 5. Tack før att vi fick vara med! :-) Det var supert før oss! Allt støy og alla hundar... Det var fin träning før oss. Blev positivt överaskad av Aela. Tycker hon klarade sig super bra. Trots litt mas.. ;-)

  SvarSlett

April

ÅRETS FØRSTE KREATIVE STEVNE Mars ble avsluttet med at jeg var med på å arrangere Kreativt stevne i Drammen.  Jeg var også speaker fo...