Gå til hovedinnhold

Dagens inntrening...

...var ytterst trivelig:)
Det var 7 stk som møtte til en fantastisk trening i hallen i dag. Siden det pågikk hele tre håndballkamper med publikum og alt i samme hall, ble det virkelig en fin trening for oss alle!
Siden jeg hadde med alle tre hundene i dag, ble det inn og ut og fullt kjør for egen del, - og desverre fikk jeg ikke sett så mye på de andre. Ikke ble det tatt noen bilder i dag heller, så vidt jeg vet, men men...

Alle virket fornøyde med selve treningen, men vi fant i dag ut at det absolutt lønner seg å komme i veldig god tid for å finne ledig parkerinsplass! Det var jo nesten helt umulig å få plass, med få oppmerkede plasser. Men med litt venting og godt samarbeid med å holde av plasser, fikk vi plass til de fleste til slutt:).
Et par - tre måtte likevel parkere på andre siden av hovedveien, men det er heldigvis ikke lange stykket å gå.

Til en annen gang: pass på å komme i god tid, og ikke parker utenom oppmerkete plasser, for da blir det bot. Og den er ikke nådig!
Og til slutt: ta gjerne med joggesko til å ha på inne. Det er ikke ønskelig med utesko på selve banen.

Selv fikk jeg trent på det meste av det jeg hadde planlagt, og er veldig fornøyd med alle hundene.

Felix var nok litt ufokusert og rotete i dag, med det bekymrer meg ikke spesiellt.
Jeg har lagt opp treningen litt anderledes enn vanlig, siden både han og jeg trenger å trene på utholdenhet, -og det var nok litt uvant for han i akkurat denne "settingen".
Har også lagt inn omvendt lokking i nesten alle øvelser, i den hensikt å få et mer stabilt fokus i treningen.
Han har nok litt lett for å "falle ut" og "sjekke damer" isteden, - og det er ikke akseptabelt, selv for en "Bamsemums"..!:)
Min skyld er det selvsagt. Jeg har åpenbart trent for lite på å strekke tiden og har samtidig blitt litt inkonsekvent mht det å la han få lov til å "gjøre som han vil",  når han selv vil...
Skjerpning på det!

Ellers var jeg superfornøyd med Katla.
Hun var glad som en solstråle, og lot seg knapt merke av alt bråket:)
Hun jobbet flott og konsentrert, og viste at hun t.o.m har begynnt å innse at det er noe som heter signaler, og at det lønner seg å vente på de også...

Zeb var også flink til å jobbe, selv om vi åpenbart har en vei å gå for å få vekk mas og kjas mht andre hunder.
Han er såååå glad for å se alle andre, - og Zeb er slett ikke den som tier still om det han vil!
Det er pip og mas, kjas og voff....
Men han jobber likevel!

Jeg er imidlertid konsekvent på avbryte maseatferd umiddelbart, - alltid, - og etter litt syntes jeg at han klarte å beherske seg mer.
Men vi har en jobb å gjøre her, altså...
Vel. det er bare å trene mer!

Til uken som nå kommer, har jeg ikke planlagt noen fellestreninger, - men du kan jo notere deg at neste innetrening er den 27. februar:)
Ha en riktig god uke!
Nå skal jeg slenge meg i sofa`n for å ta søndagskvelden...!

Kommentarer

 1. Åh, det er så flott å ha et sted å trene inne. Det er nyttig trening.
  Jeg håper at Ebbie og jeg får mulighet til å være med neste gang.

  Mvh Hilde M.Eidal

  SvarSlett
 2. Synd jeg ikke fikk kommet meg dit idag, men neste gang er jeg med :)

  Hørtes ut som en flott trening!

  Hilsen Siri Eveline & Tinka Tequila

  SvarSlett
 3. Takk for en fin treningsøkt ! Vi fikk masse ut av treningen. Sååå masse støy har vi aldri trent med tidligere. Hundene fungerte fint tross håndballkamp. Gleder oss til neste gang !
  Takk for at du leier hallen :-)

  SvarSlett
 4. Kjempefint å trene inne. Ble litt bekymret når det var så mye aktivitet i hallen. Men Selma overasket stort i positiv retning,med bra fokus og innsatsvilje. Kommer neste gang og vi!

  SvarSlett
 5. Tack før att vi fick vara med! :-) Det var supert før oss! Allt støy og alla hundar... Det var fin träning før oss. Blev positivt överaskad av Aela. Tycker hon klarade sig super bra. Trots litt mas.. ;-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.