Gå til hovedinnhold

Innlegg

Viser innlegg fra oktober 4, 2010

Enda en deilig dag med flotte hunder:)

Her er først en kort film på Zeb og hans bevegelser (og bråstopp der noen har tisset...) ,- for deg som har interesse av han:) I dag tilbrakte jeg for- og ettermiddag på hundeklubben for konkurransetrening. Kjempenyttig og supertrivelig! Jeg kommer flere ganger, jeg! Jeg og Felix nærmer oss et greit kl 2 program, og vi har fått rettet på de "overraskelsene" som dukket opp ved vår første kl. 2 start i sommer:) Nei, jeg vil ikke snakke for mye om akkurat den starten, - men nyttig var den! Jeg kan kort fortelle at det ble enten 9,5 eller 0 i øvelsene... Men man kommer ikke lenger om man ikke jobber med "fiaskoene", så det har jeg tatt tak i. (...Men jeg kan ikke garantere at jeg ikke kaster apportbukken i hue på dommeren igjen...(kremt)!) Katla og Zeb har fått jobbe med fokus og lek, samt litt frivillig atferd i dag. Katla er nå blitt riktig flink til vekslinger av stå/sitt/ligg, og går som ei klokke på FVF. Litt "smårusk"

Yes!

Det ble CERT og BIM på Zeb i dag! Tusen takk for alle lykkeønskninger!! Dommer var Elzbieta Chwalibog, og her er hennes kritikk: "Sehr schøne typ. Kurze gebàude. Schøne kopf. Korr. Haar Schøne rute. Korr. gangswerk." Så enkelt og greit kan det sies (for den som kan tysk..)! Her er et par dårlige bilder på slafsemomsen, - film på gutten kommer snart så du kan se han bedre. Han er ganske så fin, - helt objektivt sett...:) Husk trening i morgen kl 1700. Si ifra om du kommer, ellers tar jeg meg en søndagstur i skogen i steden!

Blåmandag..?

Neida! Det er bare en mandag med litt friskt regn:) Men siden det regner så friskt blir det bare en deilig tur i skogen i dag, og jeg tar forøvrig fri fra trening. Tar meg heller en tur på besøk til en venninde som jeg ser altfor sjelden, jeg! I min nye & veldig gule bil:) Siden det er høstferie fra skolen er gutta hjemme hele dagen, - og da skal jeg jammen benytte sjangsen til å gjøre noe helt utenom hunderi! Men til onsdag kveld kommer jeg til å trene uansett vær. Mest sannsynlig i Råde sentrum, men det er ikke helt bestemt enda. Torsdag skal jeg også ta en liten økt, - på kveldstid også da. Det er litt trist at det er så mørkt så tidlig om kvelden nå, - på den annen side er det nesten litt spennende å trene under den flotte lysmasta på plassen her:) Er veldig fornøyd med den! Siden det er utstilling i helgen, blir det ikke mer planlagt trening før søndag. Da er det freestyletrening her kl. 17.00:) Ønsk gjerne lykke til for Zeb på utstillingen, - vi lengter e