tirsdag 7. desember 2010

Vakker vinter..:)


Ja, nå er det fram med både jaktdress og potesokker når hundene skal ut å gå.
Uten det er de et ganske komisk skue, der de forsøker å løfte alle labber i været helt samtidig:)

Våknet i dag til -20 grader, og det frister egentlig ikke så altfor mye å gå ut. Enda i allefall...
Hundene løper riktignok gjerne ut, - men jeg rekker knapt å lukke døra før ialle fall Felix insisterer på å komme inn, fort!! Brrrrr!

Jeg trener med hundene i korte og sporadiske økter ute, men siden det er såpåss kaldt er det vel ingen vits i å invitere til noen trening...?
Til lørdag har jeg imidlertid booket en del av Mossehallen til trening fra kl. 15.00 - 16.30, og det er enda en ledig plass til nettop deg:) Ta kontakt om du vil være med.

Til søndag hadde jeg planlagt en liten juletrening med servering av gløgg her hos meg, - men det ser nok ut til at det får bli med værforbehold. Om det er under -15 tror jeg ikke det blir særlig uttelling av noen trening.

Vel da ønsker jeg deg en fortsatt god dag. Nå skal jeg sette igang med min:)

Om meg

Bildet mitt
Råde, Østfold, Norway
Jeg er Carola Brusevold og driver RådeHund.no,et lite men kvalitetsbevisst hundesenter med fokus på eieropplæring i Østfold. Jeg er utdannet hundeinstruktør,hundetrener, hundefrisør,hundemassør og også fysio - og rehabiliteringsterapeut for hund. Jeg har i dag 2 Pumier og en korthårscollie, som jeg trener varierte hundesporter med. Hund kan altså trygt sies å være en del av min hverdag! Jeg skriver denne bloggen som inspirasjon for meg selv, og gjerne for deg som har interesse av å følge min hundehverdag. Om du vil ta kontakt med meg direkte, send gjerne mail på: carola@raadehund.no