Gå til hovedinnhold

Vakker vinter..:)


Ja, nå er det fram med både jaktdress og potesokker når hundene skal ut å gå.
Uten det er de et ganske komisk skue, der de forsøker å løfte alle labber i været helt samtidig:)

Våknet i dag til -20 grader, og det frister egentlig ikke så altfor mye å gå ut. Enda i allefall...
Hundene løper riktignok gjerne ut, - men jeg rekker knapt å lukke døra før ialle fall Felix insisterer på å komme inn, fort!! Brrrrr!

Jeg trener med hundene i korte og sporadiske økter ute, men siden det er såpåss kaldt er det vel ingen vits i å invitere til noen trening...?
Til lørdag har jeg imidlertid booket en del av Mossehallen til trening fra kl. 15.00 - 16.30, og det er enda en ledig plass til nettop deg:) Ta kontakt om du vil være med.

Til søndag hadde jeg planlagt en liten juletrening med servering av gløgg her hos meg, - men det ser nok ut til at det får bli med værforbehold. Om det er under -15 tror jeg ikke det blir særlig uttelling av noen trening.

Vel da ønsker jeg deg en fortsatt god dag. Nå skal jeg sette igang med min:)

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.