Gå til hovedinnhold

Knirk, host & surkle...

Denne influensaforkjølelsen eller hva jeg nå skal kalle det, sitter jammen godt i. Nå går jeg inn i min tredje uke med en stemme som en sjenert tåkelur, - og det begynner å gå meg på nervene!
Har du tips til noe som "rensker" opp i systemet, slik at alt gørr og fanteri forsvinner? Noe naturtips eller, no`...?
Jeg har nå drukket alle typer vidunderteer som jeg kan komme på, dyttet i meg flere glass honning, svelget både sakte og fort, drukket ren oppvarmet sitron, tygd peppermynte, -  og jeg vet ikke hva...!
Men er stemmen og formen blitt bra av det? NEI!!!
Så hva skal jeg gjøre nå, annet enn å smøre meg med tålmodighet.
- Mens planlagte arrangement, jobb og ikke minst treningstimer forsvinner ut i det blå!?
Sukk!

Heldigvis er formen for øvrig oppadgående, om enn sakte, - men jeg må for sikkerhets skyld ta det rolig for å samle energi.

I går kveld startet jeg imidlertid siste valpekurs for i år.
Det var kjempekoselig med fullt hus og ivrige deltaker som kom med mange konstruktive spørsmål:)
Heldigvis bar stemmen sånn noenlunde gjennom hele kvelden, - men i dag er stemmen helt bortevekk igjen...
Det er nok ikke annet å gjøre enn å "holde kjeft" frem til nytt kurs i morgen, - om jeg skal ha noe håp om å bli hørt...

Av naturlige årsaker har det heller ikke blitt særlig hundetrening de siste ukene.
Hundene holder på å kjede seg halvt forderven, selv om jeg forsøker å holde de litt i ånde.
De sitter bokstavelig talt på meg som tre klegger med borrelås, - klare til enhver anelse av "action".
Det er ikke snakk om noe personlig rom her, nei...


Vel. For å se på det positive i situasjonen:
Nå øseregner det ute, og for å spare på formen kan jeg faktisk ikke gjøre annet enn å sette meg ned med en kopp te og en bok eller film. Med tre varme hunder og en katt på fanget.
Det er kjempeviktig å se alle lystpunkt i tilværelsen, ikke sant!:)

Jeg håper å bli fresh nok til å invitere til en (stum) trening her til fredag, men det skal jeg komme tilbake til dagen før. Følg gjerne med på bloggen eller ta kontakt:)
Ha en god uke så lenge!


Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.