torsdag 4. november 2010

Jeg kan snakke!!

Stemmen er tilbake, og godt er nå det!
Klarte fint å snakke meg gjennom kurs i går kveld, og har t.o. m stemme i dag!! Tjohei!
(Det hjelper tydeligvis å ha en "ropert" klar i tilfelle, - akkurat som at det ikke regner når man har paraply..?)

Stemmen er imidlertid ganske så "tørr", og jeg hoster mye for enhver liten anstrengelse, - så jeg har bestemt meg for å ta det helt easy til over helgen.

Det er også et, for meg, viktig dommerseminar til lørdag som jeg absolutt vil prioritere energi til, og stemmen er det viktig å ta vare på. ...Det har jeg bitterlig skjønt nå!

Til uken planlegger jeg imidlertid trening både mandag formiddag (på smart club), tirsdag kveld (teknisk etat i Råde) og på fredag midt på dagen (i Råde sentrum):)
Ta kontakt om du vil være med.

Om meg

Bildet mitt
Råde, Østfold, Norway
Jeg er Carola Brusevold og driver RådeHund.no,et lite men kvalitetsbevisst hundesenter med fokus på eieropplæring i Østfold. Jeg er utdannet hundeinstruktør,hundetrener, hundefrisør,hundemassør og også fysio - og rehabiliteringsterapeut for hund. Jeg har i dag 2 Pumier og en korthårscollie, som jeg trener varierte hundesporter med. Hund kan altså trygt sies å være en del av min hverdag! Jeg skriver denne bloggen som inspirasjon for meg selv, og gjerne for deg som har interesse av å følge min hundehverdag. Om du vil ta kontakt med meg direkte, send gjerne mail på: carola@raadehund.no