fredag 26. november 2010

Jauda, det gjeng no fremover!

Utrolig dårlig norsk, men veldig beskrivende for formen:)

Jeg har hvilt og hvilt.
Og mitt opp i all hvilen har jeg gjennomført både et valpekurs og et grunnkurs, deltatt på et LP stevne (det ble 5. plass tross en null!), - og i går jobbet jeg t.o.m litt på Aquadog og gjennomførte et vellykket kurs i stell av hund!
Ikke dårlig, egentlig! Så det går absolutt fremover!

Nå går det (desverre) også mot roligere tider mht kurs, så da skal jeg forhåpentligvis trene egne hunder på kveldene og gjerne samtidig invitere deg:)
Men akkurat dèt skal jeg ta litt på sparket, så følg med på bloggen om du vil være med.

Når det gjelder søndag den 12. desember kl. 16.00, derimot, - ønsker jeg deg uansett velkommen hit til litt trening og en varm, god gløgg!

Jeg jobber til opplysning også videre bl.a med å få til noen innendørstreninger i løpet av vinteren.
Det hadde jo vært glimrende å fått trent inne i en hall, iallefall noen ganger, så man slipper å fryse fasongen av seg! Følg med, følg med:)

Siste uken har jeg forøvrig hatt en liten puddel i pensjon her i huset, - til Katlas store gremmelse.
Ja, jeg vil vel klart kalle Katlas humør for en smule muggent i disse dager, - men det går egentlig veldig greit likevel.
Katla har faktisk selv funnet en løsning på "problemet Puddel", nemlig total ignorering!

Ganske festlig skue egentlig i de daglige små treningsøktene på stuegulvet, - hvor (i utangspunktet...) alle hundene har en sjangs til å tjene sine belønninger:
Se bare for deg følgende:
Alle hundene står foran meg på gulvet, ivrige etter tur, mens Katla selvskrevent stiller seg bastant rett foran Puddelen, uten å verdige henne så mye som et blikk.
Katla: "Puddelen skal ha godbit, sa du?? Hvilken Puddel?? Jeg ser ingen Puddel!"
SCHMOKK! sier det, - idet en snerten Pumirumpe tar en skikkelig sving, - og plasserer en velrettet klask midt i fleisen på Puddelen...

Hva Puddelen sier? Ingen reaksjon....
Den lille, søte og noe enfoldige lille Puddel er like glad, og stiller seg optimistisk bak Katla igjen og igjen og igjen....
Scmokk! Schmokk! Scmokk...!

Ja, de er nå rare disse personlighetene:)
Men fortvil ikke, Puddelen får også sitt godis, - vi går nemlig litt for oss selv.
Så får Katla bare bli enda mer muggen...!

God helg!
April

ÅRETS FØRSTE KREATIVE STEVNE Mars ble avsluttet med at jeg var med på å arrangere Kreativt stevne i Drammen.  Jeg var også speaker fo...