Gå til hovedinnhold

Jauda, det gjeng no fremover!

Utrolig dårlig norsk, men veldig beskrivende for formen:)

Jeg har hvilt og hvilt.
Og mitt opp i all hvilen har jeg gjennomført både et valpekurs og et grunnkurs, deltatt på et LP stevne (det ble 5. plass tross en null!), - og i går jobbet jeg t.o.m litt på Aquadog og gjennomførte et vellykket kurs i stell av hund!
Ikke dårlig, egentlig! Så det går absolutt fremover!

Nå går det (desverre) også mot roligere tider mht kurs, så da skal jeg forhåpentligvis trene egne hunder på kveldene og gjerne samtidig invitere deg:)
Men akkurat dèt skal jeg ta litt på sparket, så følg med på bloggen om du vil være med.

Når det gjelder søndag den 12. desember kl. 16.00, derimot, - ønsker jeg deg uansett velkommen hit til litt trening og en varm, god gløgg!

Jeg jobber til opplysning også videre bl.a med å få til noen innendørstreninger i løpet av vinteren.
Det hadde jo vært glimrende å fått trent inne i en hall, iallefall noen ganger, så man slipper å fryse fasongen av seg! Følg med, følg med:)

Siste uken har jeg forøvrig hatt en liten puddel i pensjon her i huset, - til Katlas store gremmelse.
Ja, jeg vil vel klart kalle Katlas humør for en smule muggent i disse dager, - men det går egentlig veldig greit likevel.
Katla har faktisk selv funnet en løsning på "problemet Puddel", nemlig total ignorering!

Ganske festlig skue egentlig i de daglige små treningsøktene på stuegulvet, - hvor (i utangspunktet...) alle hundene har en sjangs til å tjene sine belønninger:
Se bare for deg følgende:
Alle hundene står foran meg på gulvet, ivrige etter tur, mens Katla selvskrevent stiller seg bastant rett foran Puddelen, uten å verdige henne så mye som et blikk.
Katla: "Puddelen skal ha godbit, sa du?? Hvilken Puddel?? Jeg ser ingen Puddel!"
SCHMOKK! sier det, - idet en snerten Pumirumpe tar en skikkelig sving, - og plasserer en velrettet klask midt i fleisen på Puddelen...

Hva Puddelen sier? Ingen reaksjon....
Den lille, søte og noe enfoldige lille Puddel er like glad, og stiller seg optimistisk bak Katla igjen og igjen og igjen....
Scmokk! Schmokk! Scmokk...!

Ja, de er nå rare disse personlighetene:)
Men fortvil ikke, Puddelen får også sitt godis, - vi går nemlig litt for oss selv.
Så får Katla bare bli enda mer muggen...!

God helg!
Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.