Gå til hovedinnhold

Dagene kommer og går...

Ja, dagene går.  De går i slow motion, - men de går:)

Formen har helt klart en oppadkurve, - jeg har til og med trent litt med hundene, - så jeg ser nå litt mer positivt på situasjonen.

Gikk en liten tur med hundene både i går og i dag, - og ellers har jeg fra sofaposisjon fått med meg både McGyver, Derric og Poirot på tv, - gudsjammerlig kjedelig men bedre enn ingenting:)

Skal jammen huske å kjøpe noen "oppbyggende" filmer, - om jeg skulle bli delvis sengeliggende en periode senere en gang.
- Hvilket jeg selvsagt ikke har noen umiddelbare planer om!!
Men på et visst punkt slutter man å slåss mot livet, - og innser at det kun er en ting å gjøre:
å flyte med som best man kan!

Her er noen dårlige bilder fra turene, - men kose er de da likvel..?:

 Zeb, Katla & Felix: Ut på tur, aldri sur! 
Men bli fort ferdig med å ta bilde da!

For Zeb vil løpe!

....og Felix vil jobbe!

Det vil vi også!... sier Katla og Zeb.

Og etterpå sover Zeb og Katla helt uskyldig, mens...

...Felix er skikkelig mett etter at han "fant" en halv kilo godbiter i sekken til mor....

...Tja, man jo ha noe å gjøre når mor stort sett ligger horisontalt, - ikke sant? Erke` helt tett heller!

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.