Gå til hovedinnhold

Blåmandag..?

Neida! Det er bare en mandag med litt friskt regn:)
Men siden det regner så friskt blir det bare en deilig tur i skogen i dag, og jeg tar forøvrig fri fra trening.


Tar meg heller en tur på besøk til en venninde som jeg ser altfor sjelden, jeg! I min nye & veldig gule bil:)
Siden det er høstferie fra skolen er gutta hjemme hele dagen, - og da skal jeg jammen benytte sjangsen til å gjøre noe helt utenom hunderi!

Men til onsdag kveld kommer jeg til å trene uansett vær. Mest sannsynlig i Råde sentrum, men det er ikke helt bestemt enda.
Torsdag skal jeg også ta en liten økt, - på kveldstid også da.
Det er litt trist at det er så mørkt så tidlig om kvelden nå, - på den annen side er det nesten litt spennende å trene under den flotte lysmasta på plassen her:) Er veldig fornøyd med den!

Siden det er utstilling i helgen, blir det ikke mer planlagt trening før søndag.
Da er det freestyletrening her kl. 17.00:)

Ønsk gjerne lykke til for Zeb på utstillingen, - vi lengter etter å få klipt ned "fjonepelsen" hans nå, - men vil helst ha et cert til først!
Er jo ikke storforlangende jeg, nei...:)
- Men bortsett fra pelskvaliteten pr dato, er han jo veldig flott, da!

Ha en god uke!

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.