mandag 4. oktober 2010

Blåmandag..?

Neida! Det er bare en mandag med litt friskt regn:)
Men siden det regner så friskt blir det bare en deilig tur i skogen i dag, og jeg tar forøvrig fri fra trening.


Tar meg heller en tur på besøk til en venninde som jeg ser altfor sjelden, jeg! I min nye & veldig gule bil:)
Siden det er høstferie fra skolen er gutta hjemme hele dagen, - og da skal jeg jammen benytte sjangsen til å gjøre noe helt utenom hunderi!

Men til onsdag kveld kommer jeg til å trene uansett vær. Mest sannsynlig i Råde sentrum, men det er ikke helt bestemt enda.
Torsdag skal jeg også ta en liten økt, - på kveldstid også da.
Det er litt trist at det er så mørkt så tidlig om kvelden nå, - på den annen side er det nesten litt spennende å trene under den flotte lysmasta på plassen her:) Er veldig fornøyd med den!

Siden det er utstilling i helgen, blir det ikke mer planlagt trening før søndag.
Da er det freestyletrening her kl. 17.00:)

Ønsk gjerne lykke til for Zeb på utstillingen, - vi lengter etter å få klipt ned "fjonepelsen" hans nå, - men vil helst ha et cert til først!
Er jo ikke storforlangende jeg, nei...:)
- Men bortsett fra pelskvaliteten pr dato, er han jo veldig flott, da!

Ha en god uke!

Om meg

Bildet mitt
Råde, Østfold, Norway
Jeg er Carola Brusevold og driver RådeHund.no,et lite men kvalitetsbevisst hundesenter med fokus på eieropplæring i Østfold. Jeg er utdannet hundeinstruktør,hundetrener, hundefrisør,hundemassør og også fysio - og rehabiliteringsterapeut for hund. Jeg har i dag 2 Pumier og en korthårscollie, som jeg trener varierte hundesporter med. Hund kan altså trygt sies å være en del av min hverdag! Jeg skriver denne bloggen som inspirasjon for meg selv, og gjerne for deg som har interesse av å følge min hundehverdag. Om du vil ta kontakt med meg direkte, send gjerne mail på: carola@raadehund.no