onsdag 15. september 2010

Freestyleleir 2011!

Hovedplanleggingen av neste års freestyle og heelwork to music - leir 23. - 26. juni er vel i havn.
Emmy Simonsen underviser i HTM på torsdag og fredag, mens Frida Binette underviser på lørdag og søndag.

Nivået kommer til å ligge over nybegynner, og det er kun plass til 10 deltakere, - slik at dette kan virkelig bli en "høydare" for alle som vil komme videre:)

Målet er at denne leiren skal bli lærerik, hyggelig og likevel "uhøytidelig" slik at alle som deltar skal få en skikkelig trivelig 4 dagers danseferie!

Jeg kommer tidligere på våren til å holde nybegynnerkurs i freestyle og HTM 6. - 8. mai her i Råde (og mulighens et kurs før det igjen på Sandvika), slik at også de som nå vurderer å delta, men ikke føler seg "gode nok" kan få en god mulighet til å stille med nok bakgrunn:)
Husk også å sjekke Norsk Freestyleforenings hjemmeside for info om andre hundeskoler som skal holde kurs fremover:)

Info om denne ligger nå på hjemmesiden,(klikk på aktuelle instruktører) så om du er danseglad hundeeier, - ta en titt.
Plassene er allerede begynnt å fylles opp, - og det er viktig å merke seg at Emmy Simonsen har påmeldingsfrist allerede 20. januar. Altså ingen tid å kaste bort!

Men så må vi ikke glemme nåtiden:)
Husk å sette av førstkommende søndag kl. 16.00 til en trivelig treningsøkt her i Råde. Velkommen!

Forrige fredag var det glissent men koselig:) Her var vi som trente:

Vivi med Trym (?)...

... Sissel med Selma...

..og meg med Felix, da

Om meg

Bildet mitt
Råde, Østfold, Norway
Jeg er Carola Brusevold og driver RådeHund.no,et lite men kvalitetsbevisst hundesenter med fokus på eieropplæring i Østfold. Jeg er utdannet hundeinstruktør,hundetrener, hundefrisør,hundemassør og også fysio - og rehabiliteringsterapeut for hund. Jeg har i dag 2 Pumier og en korthårscollie, som jeg trener varierte hundesporter med. Hund kan altså trygt sies å være en del av min hverdag! Jeg skriver denne bloggen som inspirasjon for meg selv, og gjerne for deg som har interesse av å følge min hundehverdag. Om du vil ta kontakt med meg direkte, send gjerne mail på: carola@raadehund.no