Gå til hovedinnhold

Freestyleleir 2011!

Hovedplanleggingen av neste års freestyle og heelwork to music - leir 23. - 26. juni er vel i havn.
Emmy Simonsen underviser i HTM på torsdag og fredag, mens Frida Binette underviser på lørdag og søndag.

Nivået kommer til å ligge over nybegynner, og det er kun plass til 10 deltakere, - slik at dette kan virkelig bli en "høydare" for alle som vil komme videre:)

Målet er at denne leiren skal bli lærerik, hyggelig og likevel "uhøytidelig" slik at alle som deltar skal få en skikkelig trivelig 4 dagers danseferie!

Jeg kommer tidligere på våren til å holde nybegynnerkurs i freestyle og HTM 6. - 8. mai her i Råde (og mulighens et kurs før det igjen på Sandvika), slik at også de som nå vurderer å delta, men ikke føler seg "gode nok" kan få en god mulighet til å stille med nok bakgrunn:)
Husk også å sjekke Norsk Freestyleforenings hjemmeside for info om andre hundeskoler som skal holde kurs fremover:)

Info om denne ligger nå på hjemmesiden,(klikk på aktuelle instruktører) så om du er danseglad hundeeier, - ta en titt.
Plassene er allerede begynnt å fylles opp, - og det er viktig å merke seg at Emmy Simonsen har påmeldingsfrist allerede 20. januar. Altså ingen tid å kaste bort!

Men så må vi ikke glemme nåtiden:)
Husk å sette av førstkommende søndag kl. 16.00 til en trivelig treningsøkt her i Råde. Velkommen!

Forrige fredag var det glissent men koselig:) Her var vi som trente:

Vivi med Trym (?)...

... Sissel med Selma...

..og meg med Felix, da

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.