Gå til hovedinnhold

Utstilling og påkjenning...

Zeb sin første utstilling gikk resultatmessig bra:) Det ble CERT og BIR.
Utstillingen var i Exporamahallen på Hellerudsletta, og det var utrolig bråkete inni der. Både jeg og Zeb ble nesten slått ut av bråket så fort vi trådte inn i hallen, - og brukte litt tid på å slå oss til ro.
Zeb syntes helt tydelig at utstillingen var ubehagelig pga bråket, - og det gjorde slett ikke saken noe bedre av at en Newfoundlender kastet seg over han med et løvebrøl akkurat i det han begynnte å slappe av...
Jeg skal ikke gjengi hva jeg tenkte om den "piiiip..." eieren da. Hrmff!!

Heldigvis ble ikke Zeb helt "ødelagt" av opplevelsen, men han var veldig utilpass.
For å skåne han for eventuelle andre negative opplevelser, satte jeg meg sammen med han utenfor ringen som han skulle stilles i.
De var (heldigvis) ganske forsinket, slik at det ble god tid til kos og lek. Men godbiter ville han slett ikke ha. Han er sånn. Litt stress og han mister mat interessen. Basta.


Jeg var urolig for hvordan det skulle gå inne i ringen, og bestemte meg for å belønne inni ringen med leke.
Selv om det sikkert ikke er særlig populært...
Men siden vi var eneste Pumi, og vi derfor ikke ville ødelegge for noen andre, - så tok jeg sjangsen.
Og det var tydeligvis et sjakktrekk, for presentasjonen i ringen gikk strålende! Zeb showet og var helt i hundre hele tiden i ringen, og anpusten tok jeg dommeren i hånden og takket for premieringen mens Zeb hang i leken og dro for harde livet. Hele veien ut av ringen!

At enkelte ringside reagerte på at jeg lekte med hunden, - vel det får bare være.
Dommeren sa at hun syntes bare det var artig å se det typiske Pumitemperamentet...:) Takk for det:)!


Knerten og Zeb i lek:)

Til helgen er det Oslo double på Bjerke, - heldigvis utendørsutstilling, - og jeg er veldig spent på hvordan det går der. Vil Zeb synes at det er kult på utstilling igjen??...

Fortsettelse følger....


Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.