Gå til hovedinnhold

Ny uke:)

I helgen har jeg faktisk vært ute og svunget meg:)
Vi er noen barndomsvenninder som alle har rundet 40 i år i sommer, - og i helgen hadde vi et overraskelsesparty for en av oss. Det var kjempekoselig å samles og mimre, - og veldig spesiellt å danse på by`n etter ganske mange år (har glemt hvor mange...).
Men jeg fikk det til, jeg!
Men gud hjelpe så støl jeg er i dansebeina nå... Høye hæler er liksom ikke helt dagligdags! Passer dårlig i skauen, for å si det sånn...

Dagene går, og jeg må innrømme at jeg ikke har orket å trene med hundene før helgen likevel.
De løper fritt i vår store hage og koser seg, - så jeg har egentlig ikke så dårlig samvittighet likevel. De kan få ha sommerferie helt til i morgen i steden:) Da setter vi igang med trening, - så føl deg gjerne velkommen!
På torsdag tenker jeg på å ta en treningsøkt i Svinndal, for forandringens skyld, og på fredag trener vi her hjemme. Lørdag er det utstilling med Zeb. Debut som junior:) Skal bli spennende!

Ellers begynner kursene å fylle seg opp, - men hverken grunnkurs eller agilitykurset er fyllt opp. Til opplysning:)...

Katla: "Blir`u med på trening, eller har du ferie ennå?"
Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.