Gå til hovedinnhold

Feriestart med forviklinger...

Nå har jeg ligget rett ut siden søndag kveld, etter en hektisk uke, og det er jo ganske typisk å starte ferien slik...
At jeg aldri lærer hvor stor belastning jeg tåler før jeg knekker sammen! Grmmf!

Vel, vel. Søndag var jeg avsluttningsvis en "liten tur" til Borås på utstilling. Det er ganske lang vei... Hovedhensikten var å få møte to av mine valpekjøpere fra Katla og Felix sitt kull, men siden jeg skulle dit, - stilte jeg likesågodt ut Katla i Ch klassen også.

Det var en trivelig og varm opplevelse. Og litt anderledes.
Jeg har vært på veldig mange utstillinger i min tid, men har enda til gode å oppleve at en dommer bokstavelig talt bruker en målepinne til å måle nøyaktig høyde, kroppslengde, brystkasses lengde, hodelengde, snutepartilengde og skallebredde, - og sjekke det opp mot en slags facit.
Ganske festlig egentlig, - og intet negativt om dommeren, altså. Han var svært nøye, og også flink. Det ble bare litt anderledes...
Og alt i alt kan jeg jo være helt beroliget mht til Katlas eksteriøre mål. Bortsett fra å ha èn cm for kort snuteparti, - så er hun helt perfekt...:) (fniiiis....)

Som sagt var to av valpekjøperne der også, og fikk godt resultat. Den ene tispen, Ramsa, er bokstavelig talt snytt ut av nesa på mora si. Ganske rart å se:) En skjønn lita dame, som kan oppnå mye om hun bare blir litt mer selvsikker. Desverre var hun ikke det i dag, - kanskje var hun litt anderledes siden hun nettopp hadde fått løpetid?

Den andre, Vimsa, er nok mer min type hund. Litt større enn minst, lys grå og glimt i øyet:) Hun har forøvrig allerede vært i Polen og fått cert. Grattis!


Nå skal jeg hvile ut noen dager, før jeg skal avbryte ferien for en tur på utstilling til helgen igjen. Ikke helt planlagt, - men så er det jo hyggelig med noe impulsivt også, - eller...?

Jeg ønsker deg fortsatt fin uke, kos deg/dere, - så hørs vi snart:)

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.