onsdag 7. juli 2010

Feriestart med forviklinger...

Nå har jeg ligget rett ut siden søndag kveld, etter en hektisk uke, og det er jo ganske typisk å starte ferien slik...
At jeg aldri lærer hvor stor belastning jeg tåler før jeg knekker sammen! Grmmf!

Vel, vel. Søndag var jeg avsluttningsvis en "liten tur" til Borås på utstilling. Det er ganske lang vei... Hovedhensikten var å få møte to av mine valpekjøpere fra Katla og Felix sitt kull, men siden jeg skulle dit, - stilte jeg likesågodt ut Katla i Ch klassen også.

Det var en trivelig og varm opplevelse. Og litt anderledes.
Jeg har vært på veldig mange utstillinger i min tid, men har enda til gode å oppleve at en dommer bokstavelig talt bruker en målepinne til å måle nøyaktig høyde, kroppslengde, brystkasses lengde, hodelengde, snutepartilengde og skallebredde, - og sjekke det opp mot en slags facit.
Ganske festlig egentlig, - og intet negativt om dommeren, altså. Han var svært nøye, og også flink. Det ble bare litt anderledes...
Og alt i alt kan jeg jo være helt beroliget mht til Katlas eksteriøre mål. Bortsett fra å ha èn cm for kort snuteparti, - så er hun helt perfekt...:) (fniiiis....)

Som sagt var to av valpekjøperne der også, og fikk godt resultat. Den ene tispen, Ramsa, er bokstavelig talt snytt ut av nesa på mora si. Ganske rart å se:) En skjønn lita dame, som kan oppnå mye om hun bare blir litt mer selvsikker. Desverre var hun ikke det i dag, - kanskje var hun litt anderledes siden hun nettopp hadde fått løpetid?

Den andre, Vimsa, er nok mer min type hund. Litt større enn minst, lys grå og glimt i øyet:) Hun har forøvrig allerede vært i Polen og fått cert. Grattis!


Nå skal jeg hvile ut noen dager, før jeg skal avbryte ferien for en tur på utstilling til helgen igjen. Ikke helt planlagt, - men så er det jo hyggelig med noe impulsivt også, - eller...?

Jeg ønsker deg fortsatt fin uke, kos deg/dere, - så hørs vi snart:)

April

ÅRETS FØRSTE KREATIVE STEVNE Mars ble avsluttet med at jeg var med på å arrangere Kreativt stevne i Drammen.  Jeg var også speaker fo...