onsdag 14. juli 2010

Deilig med ferie:)

Var en kjapp tur hjemmom for å delta på Klubben for Ungarske rasehunders spesialutstilling på Evenrød i Fredrikstad. Der ble Zeb BIS- valp, tre dager før han fyllte 9 mnd:).

På utstillingen kom hele fire av Felix og Katlas valper: Vimsa, Aimè, Knerten og vår egen Aela. Alle fikk flotte kritikker og HP. Ikke dårlig!:)
Desverre har jeg glemt ledning til å overføre bilder til Pc`n, så bilder får komme senere. Men vakre vofser var de nå alle mann!

Katla fikk vist seg i CH klassen, og ble til slutt nr. 3 her med CK.
Vi (hun og jeg) har nå imidlertid i felles overensstemmelse kommet frem til at vi ikke "gidder" å stille ut mer nå. Norsk og Svensk Uch med to CACIB får holde! Utstilling er ikke sååå festlig"!
Nå skal vi isteden konsentrere oss på andre arenaer. For Katlas del vil det si spor (fortrinnsvis blodspor, se artikkel) og agility.
Om det er noen fler som vil starte med blodsportrening utover høsten, så ta kontakt! Jeg foretrekker (av familiehensyn) å trene slikt hovedsakelig på fredag/lørdag/søndag formiddager, - bare til opplysning.
Om du forøvrig skulle kjenne noen jegere som kan dele med seg med seg av noen skanker, så trenger jeg også det fremover..:)

Til deg som vil trene freestyle fremover, noter deg gjerne at jeg kommer til å holde fellestreninger på søndager i oddetallsuker og fredagskvelder i partallsuker utover høsten og frem til jul. Med noen unntak, selvsagt, - men ta gjerne kontakt for nærmere info.

Jeg har notert meg at et par hundeklubber planlegger klikkerkurs utover høsten.
Veldig positivt at det blir mer interesse for klikkertrening, synes jeg. Jeg ønsker lykke til!:)

For deg som er interessert i helgekurs, vil jeg opplyse om at jeg i samarbeid med Aquadog kommer til å holde både freestylekurs, klikkerkurs og pelsstellkurs på Sandvika i Oslo utover høsten. For mer info, se gjerne min hjemmeside.

Da skal jeg fortsette ferien min, nå som nybakt 40 åring. Gratulerer til meg....!:):)
Ha en god uke!

April

ÅRETS FØRSTE KREATIVE STEVNE Mars ble avsluttet med at jeg var med på å arrangere Kreativt stevne i Drammen.  Jeg var også speaker fo...