Gå til hovedinnhold

Deilig med ferie:)

Var en kjapp tur hjemmom for å delta på Klubben for Ungarske rasehunders spesialutstilling på Evenrød i Fredrikstad. Der ble Zeb BIS- valp, tre dager før han fyllte 9 mnd:).

På utstillingen kom hele fire av Felix og Katlas valper: Vimsa, Aimè, Knerten og vår egen Aela. Alle fikk flotte kritikker og HP. Ikke dårlig!:)
Desverre har jeg glemt ledning til å overføre bilder til Pc`n, så bilder får komme senere. Men vakre vofser var de nå alle mann!

Katla fikk vist seg i CH klassen, og ble til slutt nr. 3 her med CK.
Vi (hun og jeg) har nå imidlertid i felles overensstemmelse kommet frem til at vi ikke "gidder" å stille ut mer nå. Norsk og Svensk Uch med to CACIB får holde! Utstilling er ikke sååå festlig"!
Nå skal vi isteden konsentrere oss på andre arenaer. For Katlas del vil det si spor (fortrinnsvis blodspor, se artikkel) og agility.
Om det er noen fler som vil starte med blodsportrening utover høsten, så ta kontakt! Jeg foretrekker (av familiehensyn) å trene slikt hovedsakelig på fredag/lørdag/søndag formiddager, - bare til opplysning.
Om du forøvrig skulle kjenne noen jegere som kan dele med seg med seg av noen skanker, så trenger jeg også det fremover..:)

Til deg som vil trene freestyle fremover, noter deg gjerne at jeg kommer til å holde fellestreninger på søndager i oddetallsuker og fredagskvelder i partallsuker utover høsten og frem til jul. Med noen unntak, selvsagt, - men ta gjerne kontakt for nærmere info.

Jeg har notert meg at et par hundeklubber planlegger klikkerkurs utover høsten.
Veldig positivt at det blir mer interesse for klikkertrening, synes jeg. Jeg ønsker lykke til!:)

For deg som er interessert i helgekurs, vil jeg opplyse om at jeg i samarbeid med Aquadog kommer til å holde både freestylekurs, klikkerkurs og pelsstellkurs på Sandvika i Oslo utover høsten. For mer info, se gjerne min hjemmeside.

Da skal jeg fortsette ferien min, nå som nybakt 40 åring. Gratulerer til meg....!:):)
Ha en god uke!

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.