onsdag 9. juni 2010

Joda, jeg er her jeg!!

En rask oppdatering igjen:)

På søndag var jeg og Anniken en tur i Karlstad for å se på en freestylekonkurranse. Siden vi har såpass lite freestylemiljø i Norge enda, må vi som nyutdannete dommere trene oss der det er mer muligheter!

Det var en lang, men trivelig tur i deilig vær, og vi var helt enige om at vi må dømme mer for å bli mest mulig samkjørte. Derfor møtes vi snart igjen til en trening i å dømme:)
Ja, vi er spesielllt interesserte!


I går var jeg på min første offisielle arbeidsdag på Aquadog i Sanvika. Det var som alltid hyggelig å være der:)
Dersom helsa holder, vil jeg få lov til å jobbe der en dag i uka fremover, - og det setter jeg stor pris på. Det er viktig å opprettholde og videreutvikle kunnskapen jeg har tilegnet meg i det faget!
Forhåpentligvis vil det også bli mer av den type jobb her hjemme også, - men det tar nok litt tid før folk vet at jeg også har kompetanse innen fysioterapi og rehabilitering.

Planen er imidlertid å få holde foredrag i hundeklubbene fremover, for å gjøre alle seriøse hundefolk klar over at jeg eksisterer og kan hjelpe til med å ivareta hundenes helse:)
Alle hunder har iallefall godt av forebyggende behandling, derav råder ingen tvil!


Denne uken er litt hektisk for meg, men jeg har satt av litt privat treningstid for egne hunder:)
Du er som vanlig veldig velkommen til å trene sammen meg om du vil!
Her er mine planlagte dager, - men fint om du sender en melding om du vil komme, - så kan du få beskjed om nærmere tidspunkt:).

Treninger:
Søndag 13/6 her hos meg.
Mandag 14/6 i Råde Sentrum.
Tirsdag 15/6 i Moss sentrum på formiddag.
Fredag 18/6 i Råde sentrum.

Ha en riktig god uke så lenge!

April

ÅRETS FØRSTE KREATIVE STEVNE Mars ble avsluttet med at jeg var med på å arrangere Kreativt stevne i Drammen.  Jeg var også speaker fo...