Gå til hovedinnhold

Joda, jeg er her jeg!!

En rask oppdatering igjen:)

På søndag var jeg og Anniken en tur i Karlstad for å se på en freestylekonkurranse. Siden vi har såpass lite freestylemiljø i Norge enda, må vi som nyutdannete dommere trene oss der det er mer muligheter!

Det var en lang, men trivelig tur i deilig vær, og vi var helt enige om at vi må dømme mer for å bli mest mulig samkjørte. Derfor møtes vi snart igjen til en trening i å dømme:)
Ja, vi er spesielllt interesserte!


I går var jeg på min første offisielle arbeidsdag på Aquadog i Sanvika. Det var som alltid hyggelig å være der:)
Dersom helsa holder, vil jeg få lov til å jobbe der en dag i uka fremover, - og det setter jeg stor pris på. Det er viktig å opprettholde og videreutvikle kunnskapen jeg har tilegnet meg i det faget!
Forhåpentligvis vil det også bli mer av den type jobb her hjemme også, - men det tar nok litt tid før folk vet at jeg også har kompetanse innen fysioterapi og rehabilitering.

Planen er imidlertid å få holde foredrag i hundeklubbene fremover, for å gjøre alle seriøse hundefolk klar over at jeg eksisterer og kan hjelpe til med å ivareta hundenes helse:)
Alle hunder har iallefall godt av forebyggende behandling, derav råder ingen tvil!


Denne uken er litt hektisk for meg, men jeg har satt av litt privat treningstid for egne hunder:)
Du er som vanlig veldig velkommen til å trene sammen meg om du vil!
Her er mine planlagte dager, - men fint om du sender en melding om du vil komme, - så kan du få beskjed om nærmere tidspunkt:).

Treninger:
Søndag 13/6 her hos meg.
Mandag 14/6 i Råde Sentrum.
Tirsdag 15/6 i Moss sentrum på formiddag.
Fredag 18/6 i Råde sentrum.

Ha en riktig god uke så lenge!

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.