onsdag 9. juni 2010

Joda, jeg er her jeg!!

En rask oppdatering igjen:)

På søndag var jeg og Anniken en tur i Karlstad for å se på en freestylekonkurranse. Siden vi har såpass lite freestylemiljø i Norge enda, må vi som nyutdannete dommere trene oss der det er mer muligheter!

Det var en lang, men trivelig tur i deilig vær, og vi var helt enige om at vi må dømme mer for å bli mest mulig samkjørte. Derfor møtes vi snart igjen til en trening i å dømme:)
Ja, vi er spesielllt interesserte!


I går var jeg på min første offisielle arbeidsdag på Aquadog i Sanvika. Det var som alltid hyggelig å være der:)
Dersom helsa holder, vil jeg få lov til å jobbe der en dag i uka fremover, - og det setter jeg stor pris på. Det er viktig å opprettholde og videreutvikle kunnskapen jeg har tilegnet meg i det faget!
Forhåpentligvis vil det også bli mer av den type jobb her hjemme også, - men det tar nok litt tid før folk vet at jeg også har kompetanse innen fysioterapi og rehabilitering.

Planen er imidlertid å få holde foredrag i hundeklubbene fremover, for å gjøre alle seriøse hundefolk klar over at jeg eksisterer og kan hjelpe til med å ivareta hundenes helse:)
Alle hunder har iallefall godt av forebyggende behandling, derav råder ingen tvil!


Denne uken er litt hektisk for meg, men jeg har satt av litt privat treningstid for egne hunder:)
Du er som vanlig veldig velkommen til å trene sammen meg om du vil!
Her er mine planlagte dager, - men fint om du sender en melding om du vil komme, - så kan du få beskjed om nærmere tidspunkt:).

Treninger:
Søndag 13/6 her hos meg.
Mandag 14/6 i Råde Sentrum.
Tirsdag 15/6 i Moss sentrum på formiddag.
Fredag 18/6 i Råde sentrum.

Ha en riktig god uke så lenge!

Om meg

Bildet mitt
Råde, Østfold, Norway
Jeg er Carola Brusevold og driver RådeHund.no,et lite men kvalitetsbevisst hundesenter med fokus på eieropplæring i Østfold. Jeg er utdannet hundeinstruktør,hundetrener, hundefrisør,hundemassør og også fysio - og rehabiliteringsterapeut for hund. Jeg har i dag 2 Pumier og en korthårscollie, som jeg trener varierte hundesporter med. Hund kan altså trygt sies å være en del av min hverdag! Jeg skriver denne bloggen som inspirasjon for meg selv, og gjerne for deg som har interesse av å følge min hundehverdag. Om du vil ta kontakt med meg direkte, send gjerne mail på: carola@raadehund.no