Gå til hovedinnhold
Nå nærmer det seg siste innspurt for både prøver og eksamen for meg. Jeg leser for harde livet, og ønsker jeg hadde klisterhjerne! Hundene får stort sett kun det helt nødvendigste, men jeg forsøker å presse inn en liten treningsøkt nå og da. Fokuset ligger imidlertid mest på mosjon og frisk luft, for det liker vi alle best:)

Nå ferier vi påsken og jeg koser meg med turer rundt Vànern. Vinteren er i ferd med å slippe taket, og det er for det meste litt vel grått i luften. Ikke akkurat drømmeværet i påsken, men pytt, - vakkert er det lell!

Jeg ser frem i mot mer planlagt hundetrening på morgen/formiddager i helger og gjerne tirsdagskvelder fra midten av mai. Da ønsker jeg å trene mer målrettet i både freestyle/HTM, lydighet, agility og ikke minst spor! Dersom du vil trene sammen med meg, så ta gjerne kontakt! Jeg setter pris på treningskamerater slik at vi kan gi hverandre litt feedback:)

Selv om det ikke blir tid til så mye konkret hundetrening akkurat i disse dager, ser jeg likevel i nærmeste fremtid frem til noen hundeaktiviteter. Det blir både funksjonsanalysetest på Katla og et valpeshow med vår egen Zeb +  Knerten, -som er fra Katla og Felix sitt kull i september. Det skal bli spennende!

Valpeshow i seg selv er vel ikke så viktig, men mer den miljøtreningen og dermed det grunnlaget jeg kan skape for valpene, - slik at de får en positiv assosiasjon til utstillinger og steder med mange hunder og folk.
På valpeshowet skal vi leke og kose oss, spise pølser (joda, klart valpene skal få pølse!) og ha det så hyggelig så mulig, uten noe som helst mas:) Det er akkurat slik jeg liker det!

I slutten av mai skal jeg med hundene også visitere Frida Binette og Emma Wilblads Pumileir, som nå nesten har blitt en tradisjon å regne i Pumikretser. Det ser jeg veldig frem til, og håper det blir riktig koselig og avslappende (?).

Vel. Zeb er nå 5,5 mnd og har stagenert litt i veksten. Det ser ikke ut til at han blir så stor som jeg fryktet, så kanskje blir det en agilityhund av han likevel etterhvert:) Vi får se. Han er i hvertfall veldig enkel å ha med å gjøre, og er minst like lettlært som de andre to. Jeg har ikke trent mye med han, men litt har han fått med seg likevel. Og så trener han seg selv, slik som her:

Han er uventet flink til å balansere. Han ser liksom så hengslete ut, men jeg skal love at han har kontroll på de lange bena!

Jeg har glemt å fortelle at jeg nå er blitt godkjent av NKK som dommer i freestyle, foressten!
At det går an å glemme det! Sånn går det når en stort sett sitter med nesa i bøkene...

Jeg har allerede mottatt noen dommerinvitasjoner, men har kun sagt ja til å dømme en gang pr. dato. Det blir den 20. juni i Vestfold. Jeg ser veldig frem i mot det, og håper jeg kan gjøre en god jobb for sporten og utøverne!
Forhåpentligvis vil jeg selv være klar til start i HTM i løpet av høsten, det er iallefall mitt mål om helsa holder:)

God påske!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.