torsdag 1. april 2010

Nå nærmer det seg siste innspurt for både prøver og eksamen for meg. Jeg leser for harde livet, og ønsker jeg hadde klisterhjerne! Hundene får stort sett kun det helt nødvendigste, men jeg forsøker å presse inn en liten treningsøkt nå og da. Fokuset ligger imidlertid mest på mosjon og frisk luft, for det liker vi alle best:)

Nå ferier vi påsken og jeg koser meg med turer rundt Vànern. Vinteren er i ferd med å slippe taket, og det er for det meste litt vel grått i luften. Ikke akkurat drømmeværet i påsken, men pytt, - vakkert er det lell!

Jeg ser frem i mot mer planlagt hundetrening på morgen/formiddager i helger og gjerne tirsdagskvelder fra midten av mai. Da ønsker jeg å trene mer målrettet i både freestyle/HTM, lydighet, agility og ikke minst spor! Dersom du vil trene sammen med meg, så ta gjerne kontakt! Jeg setter pris på treningskamerater slik at vi kan gi hverandre litt feedback:)

Selv om det ikke blir tid til så mye konkret hundetrening akkurat i disse dager, ser jeg likevel i nærmeste fremtid frem til noen hundeaktiviteter. Det blir både funksjonsanalysetest på Katla og et valpeshow med vår egen Zeb +  Knerten, -som er fra Katla og Felix sitt kull i september. Det skal bli spennende!

Valpeshow i seg selv er vel ikke så viktig, men mer den miljøtreningen og dermed det grunnlaget jeg kan skape for valpene, - slik at de får en positiv assosiasjon til utstillinger og steder med mange hunder og folk.
På valpeshowet skal vi leke og kose oss, spise pølser (joda, klart valpene skal få pølse!) og ha det så hyggelig så mulig, uten noe som helst mas:) Det er akkurat slik jeg liker det!

I slutten av mai skal jeg med hundene også visitere Frida Binette og Emma Wilblads Pumileir, som nå nesten har blitt en tradisjon å regne i Pumikretser. Det ser jeg veldig frem til, og håper det blir riktig koselig og avslappende (?).

Vel. Zeb er nå 5,5 mnd og har stagenert litt i veksten. Det ser ikke ut til at han blir så stor som jeg fryktet, så kanskje blir det en agilityhund av han likevel etterhvert:) Vi får se. Han er i hvertfall veldig enkel å ha med å gjøre, og er minst like lettlært som de andre to. Jeg har ikke trent mye med han, men litt har han fått med seg likevel. Og så trener han seg selv, slik som her:

Han er uventet flink til å balansere. Han ser liksom så hengslete ut, men jeg skal love at han har kontroll på de lange bena!

Jeg har glemt å fortelle at jeg nå er blitt godkjent av NKK som dommer i freestyle, foressten!
At det går an å glemme det! Sånn går det når en stort sett sitter med nesa i bøkene...

Jeg har allerede mottatt noen dommerinvitasjoner, men har kun sagt ja til å dømme en gang pr. dato. Det blir den 20. juni i Vestfold. Jeg ser veldig frem i mot det, og håper jeg kan gjøre en god jobb for sporten og utøverne!
Forhåpentligvis vil jeg selv være klar til start i HTM i løpet av høsten, det er iallefall mitt mål om helsa holder:)

God påske!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

April

ÅRETS FØRSTE KREATIVE STEVNE Mars ble avsluttet med at jeg var med på å arrangere Kreativt stevne i Drammen.  Jeg var også speaker fo...