Gå til hovedinnhold

Det er liv i leiren ja...!

Det er lenge siden jeg blogget. Er visst ikke kommet helt inn i rutinen enda.
Dagene går fort unna, til lekselesing, hunderi og vinteropplevelser:)
Her ser du Aela, Katla & Felix sin datter på 4,5 mnd.
Hun bor hos sine fòrverter, Marie & Rune og deres andre Pumi Kaos. På dagtid er hun hos meg, siden hun enda er litt for ung til å være alene mens "mor og far" er på jobb.

Under er vår hjemmeboende valp, Zeb, på 3,5 mnd.
Han kommer fra Napos kennel i Finnland.
Han er en superkosete, elskelig og veldig "barnslig" valp. Husets baby!
Jeg har ikke lagt så mange planer for hva han skal bli enda, det viktigste er at han forblir sunn og frisk:). Kan hende skal han bli lydighetshund, kan hende en freestylehund, kan hende litt agility.... Vi får se! Det er neppe noen begrensninger når det gjelder den karen, jeg tror han kommer til å bli en allsidig fyr:)
En kjekk kar er han i alle fall, ikke sant?
Det blir ikke allverdens overskudd til trening for tiden, mye lekselesing for å bli fysio- og rehabiliteringsterapeut, nemlig! Håper virkelig jeg klarer å bli ferdig i mai, slik planen er.

Litt trening har det dog blitt. På tirsdag denne uken trente vi med Anneli og Astrid i Råde, og jeg følte det som en veldig vellykket trening. Ikke ofte jeg trener alle tre hundene samtidig, men jammen gikk det bra:) Tydelig at hundene syntes det var en artig vri også.

I dag og resten av helgen er det fysio- og rehabkurs på Aquadog, og alle hundene får i den forbindelse mye miljøtrening og sosialisering. I tillegg blir det mye god ro-trening for valpene. Det er ikke lett for småtasser å ligge rolig i lange stunder, men jammen synes jeg de er riktig flinke:) 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.