torsdag 11. februar 2010

Det er liv i leiren ja...!

Det er lenge siden jeg blogget. Er visst ikke kommet helt inn i rutinen enda.
Dagene går fort unna, til lekselesing, hunderi og vinteropplevelser:)
Her ser du Aela, Katla & Felix sin datter på 4,5 mnd.
Hun bor hos sine fòrverter, Marie & Rune og deres andre Pumi Kaos. På dagtid er hun hos meg, siden hun enda er litt for ung til å være alene mens "mor og far" er på jobb.

Under er vår hjemmeboende valp, Zeb, på 3,5 mnd.
Han kommer fra Napos kennel i Finnland.
Han er en superkosete, elskelig og veldig "barnslig" valp. Husets baby!
Jeg har ikke lagt så mange planer for hva han skal bli enda, det viktigste er at han forblir sunn og frisk:). Kan hende skal han bli lydighetshund, kan hende en freestylehund, kan hende litt agility.... Vi får se! Det er neppe noen begrensninger når det gjelder den karen, jeg tror han kommer til å bli en allsidig fyr:)
En kjekk kar er han i alle fall, ikke sant?
Det blir ikke allverdens overskudd til trening for tiden, mye lekselesing for å bli fysio- og rehabiliteringsterapeut, nemlig! Håper virkelig jeg klarer å bli ferdig i mai, slik planen er.

Litt trening har det dog blitt. På tirsdag denne uken trente vi med Anneli og Astrid i Råde, og jeg følte det som en veldig vellykket trening. Ikke ofte jeg trener alle tre hundene samtidig, men jammen gikk det bra:) Tydelig at hundene syntes det var en artig vri også.

I dag og resten av helgen er det fysio- og rehabkurs på Aquadog, og alle hundene får i den forbindelse mye miljøtrening og sosialisering. I tillegg blir det mye god ro-trening for valpene. Det er ikke lett for småtasser å ligge rolig i lange stunder, men jammen synes jeg de er riktig flinke:) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

April

ÅRETS FØRSTE KREATIVE STEVNE Mars ble avsluttet med at jeg var med på å arrangere Kreativt stevne i Drammen.  Jeg var også speaker fo...