Gå til hovedinnhold

Utstilliingshelg!

I helgen har jeg og Katla vært på "jentetur" til Gøteborg. Dro kl.0400 på lørdag morgen, for å være sikker på å komme tidsnok frem til innsjekking kl. 0800. Bilen var pakket med både varmedress og tepper, ekstra ullgensere og ikke minst et par dekken til Katla. Aldri godt å vite om man får biltrøbbel, nemlig!

Det var -30,5 da jeg sto opp, og siden det var så kaldt ble ikke bilen ordentlig varm heller. Måtte derfor stoppe etter en halvtime og ta på Katla dekken samt selv skifte til skikkelige varme Munc boots. Bena var nesten følelsløse allerede..

Vel. Reisen gikk veldig fint, og vi kom vel frem. Siden jeg tilsynelatende var den eneste som var "fornuftig kledd" etter egen bedømmelse (les: i bobledress) var det problemfritt å stå i veterinærkøen ved inngangen. Dessuten var det jo "bare" -17 i Gøteborg! Jeg kan ikke annet enn å beundre damene i alle aldre som var kledd til handling, og ikke hunderi, - om jeg får si det slik! Tenk å frivillig fryse på seg både det ene og det andre, bare for å matche hunden..!Brrrrr!

I utstillingsringen viste Katla seg fra sin beste side, etter en deilig massasjestund som oppvarming.
Jeg pleier nemlig å bruke tid på massasje og ro, samt å se på de andre som stresser med børsting og klipp på hundene.
For meg er det viktig å skape en trivelig assosiasjon til utstilling for hunden min, og da er ro, kos og masse belønninger helt ypperlig.

Også i ringen belønner jeg mye (diskrèt og uten å søle på gulvet naturligvis), og har aldri fått noen negativ bemerkning av den grunn. Og hadde jeg fått det, ville jeg ikke brydd meg heller. Mine hunder skal ha det gøy og kose seg i ringen!

På lørdag ble det "bare" 1pr og 2. beste tispe uten CK. Men helt greit. Det er ikke til å komme fra at hund ikke var i pelskondisjon etter valpekullet for bare 4 mnd siden. Av den grunn var jeg også i tvil om jeg skulle stille henne ut nå, men valgte å gjøre et forsøk. Katla er jo unektelig en fin og velbygget hund, så en kyndig dommer vil nok uansett se hennes fordeler, - etter min mening iallefall.

Vi tilbrakte stort sett resten av utstillingsdagen foran agilityringen, og det var veldig spenndende og lærerikt. Jeg gjør meg mange tanker her:)

På lørdags kveld var jeg invitert på middag til en av valpekjøperne mine. Jeg ble hentet og kjørt tilbake til hotellet. Det var kjempekoselig og kjempegodt, tusen takk Anna m/Ramsa!

Etter en natt hvor jeg faktisk sov veldig godt, bar det av sted til utstillingen igjen. Denne gangen ble det full klaff. Katla fikk CERT og ble Svensk UtstillingsChampion!
Også en annen valpekjøper møtte opp på utstillingen i dag, matmor til Vimsa. Hun tok noen bilder for meg, tusen takk Carina!

NSUch Napos Kajsza "Katla"

Det var veldig hyggelig å møte to av valpene fra kullet til Katla og Felix, og jeg ser frem til å se de som voksne også! Veldig spennende!

Da er det tilbake til hverdagen igjen, og jeg ser frem til en koselig uke. Det skal den bli, for det har jeg bestemt meg for!

Kommentarer

 1. Gratulerer med så flotte resultater i helgen!!!

  Veldig moro :-)

  og - takk for en kjempefin dag sammen med deg i dag . Både hyggelig og lærerikt var det !!

  Hilsen Anniken og Fosserødgjengen

  SvarSlett
 2. Grattis Katla och Carola! Nu väntar Katlas syster valpar, spännande !

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.