tirsdag 29. desember 2009

Litt filosofering over blogging og godt nytt år!

Da sitter jeg her etter en rolig julefeiring og har derfor også hatt litt betenkningstid. Det er mange tanker som kommer før man er på vei inn i et nytt år.
Jeg har i lang tid tenk på å skrive en blogg om mitt "hundeliv", - mest for egen del. Det er jo rasende praktisk å bla tilbake i en blogg for å se hva en har gjort, - men jeg har liksom ikke helt innsett at det skulle være av interesse for andre, - selv om jeg hyggelig nok har fått flere tilbakemeldinger på at jeg burde skrive blogg.

I juleferien har jeg tatt meg litt tid til å lese litt i bloggene til mange av de som jeg tenker på som mine venner, og jeg ser helt klart fordelene ved å kunne følge hverandre også på denne måten. Derfor har jeg nå besluttet å hive meg på bloggerbølgen, og håper jeg vil ha noe å bidra til for både meg selv og andre:) 
I juleferien har jeg brukt tid på å oppdatere min hjemmeside http://www.raadehund.no/, for de som er interessert i å gå flere kurs.

Dernest har jeg brukt mye tid på å gå turer med hundene i dette fantastiske flotte vinterværet som vi har her (vi er på juleferie i Sverige). Litt vel kaldt må jeg innrømme at det er, slik at det mest har blitt flere korte turer i løpet av dagene.
Vi har jo en liten valp på 10 uker nå, lille skjønne Zeb fra Finnland, som det må tas litt hensyn til:) Han har ligget mye i jakka på turene, og jeg har nærmest følt meg som en kengurumor. Ganske festlig egentlig:)

Inne har det blitt litt forskjellig trening med hundene, men mest av alt har vi brukt tiden på å kose oss alle sammen!

Jeg sitter, som sikkert flere andre, med mange planer for 20101.
Det første på min liste er å holde meg frisk fra ME`n som jeg har slitt med de siste tre årene:). Dernest håper jeg å opparbeide både selvkontroll og fysikk nok til å nå de mål som jeg har satt meg i hundetreningen.
For meg er treningen og dagliglivet med hundene et ledd i både egen rehabilitering, egenutvikling og fremtidsrettet arbeidsutvikling. Jeg har så mange planer og ser frem til så mange spennende aktiviteter at jeg nesten ikke kan vente:)

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har en så flott familie som tillater meg å både ha og jobbe med hund i hverdagen! Det har hjulpet meg veldig i vanskelige stunder å vite at jeg får støtte i dette, selv om jeg vet at denne livsstilen tar mye plass i familielivet.

Jeg har lyst til å avslutte dette innlegget med å takke min kjæreste mann, mine kjæreste barn, - og alle mine kjære venner og "bekjente"  rundt omkring, - som gir meg inspiriasjon, motivasjon og backup slik at jeg kan holde på med det jeg elsker mest av alt, nemlig å få jobbe med hund!

Jeg ønsker alle sammen et riktig godt nytt år, og måtte dere alle oppnå de ønsker og planer dere har for det nye året!


2 kommentarer:

 1. Se der fant jeg bloggen din:) Kult - og Marte legger deg med en gang inn i lista si over blogger vi leser:)
  Keep blogging - og vi trenes plutselig igjen:)

  SvarSlett
 2. Hei Carola!
  Så fint at du slenger deg med på blogger bølgen! Bedre sent enn aldri ;)

  Jeg legger deg til bloggrollen min, og håper det kommer masse freestyle innlegg!

  Mvh Nina

  SvarSlett

April

ÅRETS FØRSTE KREATIVE STEVNE Mars ble avsluttet med at jeg var med på å arrangere Kreativt stevne i Drammen.  Jeg var også speaker fo...