Gå til hovedinnhold

Litt filosofering over blogging og godt nytt år!

Da sitter jeg her etter en rolig julefeiring og har derfor også hatt litt betenkningstid. Det er mange tanker som kommer før man er på vei inn i et nytt år.
Jeg har i lang tid tenk på å skrive en blogg om mitt "hundeliv", - mest for egen del. Det er jo rasende praktisk å bla tilbake i en blogg for å se hva en har gjort, - men jeg har liksom ikke helt innsett at det skulle være av interesse for andre, - selv om jeg hyggelig nok har fått flere tilbakemeldinger på at jeg burde skrive blogg.

I juleferien har jeg tatt meg litt tid til å lese litt i bloggene til mange av de som jeg tenker på som mine venner, og jeg ser helt klart fordelene ved å kunne følge hverandre også på denne måten. Derfor har jeg nå besluttet å hive meg på bloggerbølgen, og håper jeg vil ha noe å bidra til for både meg selv og andre:) 
I juleferien har jeg brukt tid på å oppdatere min hjemmeside http://www.raadehund.no/, for de som er interessert i å gå flere kurs.

Dernest har jeg brukt mye tid på å gå turer med hundene i dette fantastiske flotte vinterværet som vi har her (vi er på juleferie i Sverige). Litt vel kaldt må jeg innrømme at det er, slik at det mest har blitt flere korte turer i løpet av dagene.
Vi har jo en liten valp på 10 uker nå, lille skjønne Zeb fra Finnland, som det må tas litt hensyn til:) Han har ligget mye i jakka på turene, og jeg har nærmest følt meg som en kengurumor. Ganske festlig egentlig:)

Inne har det blitt litt forskjellig trening med hundene, men mest av alt har vi brukt tiden på å kose oss alle sammen!

Jeg sitter, som sikkert flere andre, med mange planer for 20101.
Det første på min liste er å holde meg frisk fra ME`n som jeg har slitt med de siste tre årene:). Dernest håper jeg å opparbeide både selvkontroll og fysikk nok til å nå de mål som jeg har satt meg i hundetreningen.
For meg er treningen og dagliglivet med hundene et ledd i både egen rehabilitering, egenutvikling og fremtidsrettet arbeidsutvikling. Jeg har så mange planer og ser frem til så mange spennende aktiviteter at jeg nesten ikke kan vente:)

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har en så flott familie som tillater meg å både ha og jobbe med hund i hverdagen! Det har hjulpet meg veldig i vanskelige stunder å vite at jeg får støtte i dette, selv om jeg vet at denne livsstilen tar mye plass i familielivet.

Jeg har lyst til å avslutte dette innlegget med å takke min kjæreste mann, mine kjæreste barn, - og alle mine kjære venner og "bekjente"  rundt omkring, - som gir meg inspiriasjon, motivasjon og backup slik at jeg kan holde på med det jeg elsker mest av alt, nemlig å få jobbe med hund!

Jeg ønsker alle sammen et riktig godt nytt år, og måtte dere alle oppnå de ønsker og planer dere har for det nye året!


Kommentarer

 1. Se der fant jeg bloggen din:) Kult - og Marte legger deg med en gang inn i lista si over blogger vi leser:)
  Keep blogging - og vi trenes plutselig igjen:)

  SvarSlett
 2. Hei Carola!
  Så fint at du slenger deg med på blogger bølgen! Bedre sent enn aldri ;)

  Jeg legger deg til bloggrollen min, og håper det kommer masse freestyle innlegg!

  Mvh Nina

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

5 år siden sist....

...og jeg tenkte vel bestemt at det ikke er noen vits i å skrive blogg mer. I juleferien satt jeg imidlertid å leste litt gamle innlegg, og opplevde det godt å se tilbake på det som har vært. Det å se/gjenoppleve de gode stundene med mine "gamle hunder" og det livet vi levde, var hyggelig. Tross alt annet som også skjedde.

Så, etter å ha tenkt litt frem og tilbake, har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, - tenkt som en liten dagbok/inspirasjon til meg selv. Det er egentlig utrolig praktisk å lese hva som var, og samtidig se både bilder og filmer man la ut for flere år siden. Det blir jo unektelig mer hyggelig enn å se notater i en bok i skuffen liksom. Så derfor...:)

Jeg har ikke som mål å skrive for noen andre enn meg selv. Bare la det som "faller meg inn" rables ned etter hvert som tiden går.
Jeg har lyst til å starte med en aldri så liten oppsummering av året 2018, men først en liten digresjon.

BAKGRUNN
De siste årene har jeg slitt med motivasjonen på flere…
Bloggen er nå flyttet til Rådehunds hjemmeside: http://www.raadehund.no/#!carolas-blogg/c8vx
Der vil det komme enkle oppdateringer som informerer og kanskje engasjerer.


Filmer fra/for kurs, om mine hunder og deres trening er oversiktlig lagt inn på min YouTube - kanal:https://www.youtube.com/user/zebogfelixhtm


Dette er mest sannsynlig siste innlegg i denne bloggen.
Velkommen til den neste!

Innetreninger i vinter...

Innetreninger er booket for kommende vinter.
Jeg ønsker påmelding senest 5 uker før hver trening, og det vil koste kr. 70,- pr. gang. Bindende påmelding. Enkelt og greit:)

Følgende datoer er booket:
Søndag 16. oktober kl. 16.30 - 18.00Søndag 6. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 13. november kl. 16.30 - 18.00Søndag 4. desember kl. 16.30 - 18.00Lørdag 17. desember kl. 16.00 - 17.30søndag 29. januar kl. 16.30 - 18.00Søndag 26. februar kl. 16.30 - 18.00Søndag 18. mars kl. 16.30 - 18.00 På treningene kan vi trene både lydighet, rally og freestyle. Underlaget passer desverre ikke til agility.


Er det foressten noen som vet om en ok ridehall, et lagerlokale, drivhus el. som det kan være mulig å holde et par heldagerskurs i i løpet av vinteren? Vennligst tips meg! Det vør helst være i området Moss - Rygge - Råde - Sarpsborg - Fredrikstad.